Přejít na obsah

Ondra N.

Superb Klub
  • Počet příspěvků

    126
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli Ondra N.

  • Narozeniny 7.5.1986

Návštěvy profilu

1 188 zobrazení profilu

Oznámení Ondra N.

Nováček

Nováček (1/14)

-1

Popularita

  1. Ten zkoušeli v servisu, ale nic nezjistili. A haluzz byla, že to vzali na jinou STK a tam to vylezlo úplně v pohodě. Borec na té předchozí STK mi tvrdí, že jsem mohl mít zahulené trubky a stačilo to jen pořádně protáhnout, no nevím, co si o tom mám myslet. Potvrdil mi, že pokud to tak je, tak jeden den to auto může projít a druhý den ne. Samozřejmě nevím, jak v tom servise tomu naložili za uši, ale nevěřím tomu, že normální jízdou by se to pročistilo tak, že by na kouřivosti byl rozdíl v měření přes 1,1. No tak 900 v pr....., servis mě stál se zajištěním nového STK a tou diagnostikou 3750,-, takže fakt super.
  2. Ahoj, včera jsem chtěl jít na technickou a emise, ale na technickou ani nedošlo. K mému velkému údivu jsem nedal emise. Auto nemám čipované, jeho rv. je 2004, 1.9, 96kw, nafta. Dva roky zpátky jsem prošel úplně v pohodě s hodnotami: kouřivost - 0.23, rozpětí kouřivosti 0.07. A včera byly hodnoty 1.34 a 0.63! Zítra to dám do servisu, jen nenapadá vás, kde by mohl být problém? Auto viditelně vůbec nečudí, výkon se taky neztrácí, takže já to nechápu. Napadá mě jen vadný katalyzátor. Je taky otázka, jestli to na diagnostice něco hodí. Za každý nápad budu vděčný, díky.
  3. Ahoj, mám problém. Poslední týden mi blblo otevírání kufru a to tak, že jsem musel kufr přitlačit dolů a pak se otevřel. Teď jsem se už dostal do stádia, kdy nejde otevřít vůbec. Zkoušel jsme odemknutí přes klíček, přes otvírání na dveřích, ale výsledek je pořád stejný = kufr se nedá otevřít. Nevíte někdo, co s tím? Problém je, že do kufru se jinak, než přes 5. dveře asi nedostanu. Díky moc.
  4. Ahoj, chci se zeptat, nemáte kontakt na nějakého dobrého lakýrníka? Naši milí spoluobčané mi pomohli k pár škrábancům a jeden i k odření - samozřejmě ani jeden nenechal papírek, že by něco odřel a prostě ujel. Budu vděčný za každý kontakt (Praha a cca 30km). Díky moc. Tady jsou fotky odřenin.
  5. Ondra N.

    Tuning superb

    Hi, sorry, but we don´t understand. Can you write it in English? Thx.
  6. Ondra N.

    Tuning superb

    Poznávám tu bratříčky a to doslova. Koncovky výfuků a difuzor, včetně prahů od MS-Design:)
  7. Ahoj, chci se zeptat, objednal jsem si leštičku, cena cca 900,-, počet otáček tuším 2600. A mám kosmetiku Sonax. Je opravdu nutné používat během leštění vodu? A poukud ano, jak? Díky moc, O.
  8. Tak na to se mrknu, díky za tip.
  9. Přesně tak, když ho přimáčknu rukou, tak je ticho, ale je zvláštní, že u mě to začlo až po této zimě.
  10. Kdybych věděl přesné místo a příčinu, nezakládal bych tohle téma:) Navíc, když řídím, tak se nemůžu moc pídit potom, odkud a co to vlastně vrže:) Vím jistě, že to jde ze dveří a má pocit, že když při občasném vrznutí zatlačím na spodní část dveří, přestane to.
  11. Dobrá připomínka. Vrzají normálně, když jsou zavřené a při jízdě. Mám pocit, jako by vrzala ta umělá hmota, ale nevím, co s tím.
  12. Čau všichni, mám problém. Od letošní zimy mi začaly vrzet, na 99%, dveře u řidiče nebo za řidičem. Nevíte, od čeho by to mohlo být? Je to nahodilé, ale dost to umí naštvat. Dveře mám vytlumené, tak jestli nenjí možné, že by se uvnitř něco uvolnilo. Rozebírat tapecír se mi zatím nechce, rád bych znal vaše zkušenosti. Díky.
  13. Máte někdo zkušenost s firmou Dieselpower? Přijde mi to jako zdravé čipování, 117 je víc jak 96:) http://race.dieselpower.cz/Produkty/katalo...b=&motor=17
  14. Na letních 18kách mám dlouhodobou 7.4 s tím, že 70% město, 20% dálnice, 10% okresky. A fakt je ten, že mám rád pružnější jízdu, takže od trojky točím i přes 3000 ot.
  15. A já mám přesně opačnou zkušenost:)
×
×
  • Vytvořit nový...