Přejít na obsah

adoks

Uživatel
  • Počet příspěvků

    48
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení adoks

Nováček

Nováček (1/14)

11

Popularita

  1. Tak jak asi nahaneji zakazniky? Inzerce, tim neni problem poslat volavku... Jo nevedel jsem ze tam budou i starsi zaznamy, pak jo nejakou informacni hodnotu u starych aut to muze mit.
  2. Co je na tom uzitecneho? Opet nedotazeno, staci stocit po troskach pred stk (za rok muzu najet 100000 nebo jen 2000km)... Zakazat upravy stavu tacho, poruseni = trestny cin pro upravce. Jedine tak lze zlikvidovat.
  3. Jo Brodit je super, mimo jiné tím, že má konzole pro různá auta a jde přidělat bez vrtání a ku***ní přístrojovky. Tak proč jsi ho proboha nepoužil komplet?????
  4. Bohužel koukal jsem se a nemám tvou pojistnou smlouvu Ty musíš vědět co máš podepsáno, standard neexistuje.
  5. OT: MBDusan hodnotná informace, proč točit hlavou, když to jde i jinak a o tom je tady ta diskuze
  6. Jo zkusil jsem i ty folie co se dávají na přední okno. Po příchodu k autu sice nemusím škrábat, ale po rozjezdu se studeným to stejně namrzne. Abych byl kompletní tak jsem samozřejmě zkusil i spreje a flashoff (jízda bez stěračů). Ten funguje no nic moc a po dvou ostříknutích a setřeních musíš obnovit. A spreje, musíš nechat nesetřený, takže vidíš miliony kapiček a já nesnáším bordel na okně, takže jediný uspokojivý výsledek, ohřát....
  7. Namrza mlha (vlhky vzduch), letos je jich dost (mozna je to tim, ze letos jezdim do prace pred ctvrtou) parkuju na dvore a uz chodim 10-15 minut pred vyjezdem nastartovat (nastartuju a zalezu jeste na hajzlik :-) ), nic jine na to nepomuze :-(
  8. adoks

    AAA Auto

    mike_k: já ho nekupoval celé tři dny, byl jsem tam tři dny po sobě první den asi hodinu a půl věnoval jsem ji prohlídce auta. Pak mě chtěli nechat vyměknout čekáním, to jsem je nenechal a se slovy že na ně nemám čas, ale o auto mám zájem za nomální cenu, tak ať připraví na druhý den normální nabídku. Druhý den jsem přijel, nabídli 10000,- slevu tomu jsem se vysmál, oznámil že jsou stále o 40000,- dražší než konkurence a odjel po 20 minutách. Jo vždy jsem tam byl večer po práci. Třetí den volali hned ráno, že na autě nic nebudou mít, že spustí 30000,- (z vystavené ceny odpovídalo to ceně kterou jsem byl ochoten dát a musel bych docela dlouho hledat stejný stav a cenu) že to je fakt maximum, řekl jsem Ok odpoledne tam jsem. Myslím že málo kde vyděláš 30000,- za nějaké tři hodiny práce. Sleva byla dána z 370000,- zase ať si někdo nemyslí že sundáš 30 ze 100.... Koupě OII s koly na OI je právě o té neznalosti, měla sebou mít někoho znalého...
  9. adoks

    AAA Auto

    Ale kdepak štěstí, nevěřím, prověřuju, vím co chci. Bez tohoto to v této době nejde. Před nákupem auta nastuduju maximum o daném modelu. Zaměřím se na závady, jak se projevují a jak je odhalit. Pokud tomu stále nerozumím, seženu zaplatím někoho kdo jo, je levnější dát 5000,- zkušenému automechanikovi, než 50000,- do spojízdnění vraku. No a poslední jen drobná rada, nikdy jsem nekoupil auto s čistým naleštěným motorem. Když chci koupit levněji kvalitní auto hledám s poškozenou plechařinou, ťuklý blatník dost snižuje cenu a je snadno opravitelný. Jó a vždy jsem víc koukal po "35000km za rok, než po 10000km za 6 let po dědovi..." A prodej krásně popisuje bezname v příspěvku předemnou, stejné to je i s nákupem, auto jsem chtěl a tak jsem ho kupoval celkem tři dny, vždy jsem se rozloučil, že nemám čas ať připraví normální schválenou nabídku. U ojetin není kam spěchat a je jedno jestli to je AAA, BBB nebo soukromník.
  10. adoks

    AAA Auto

    Je to stejný bazar jako všechny ostatní. Ojeté auto nelze kupovat jako boty u Bati, jé to červené je hezké, zabalte mi ho..... Měl jsem od nich už asi 5 aut, vždy odpovídali tomu s čím jsem je kupoval, prodal jsem jim tři i tam jsem byl spokojený...
  11. Podivej se v ATU tam maj dost kabelu k autoradiim.
  12. Jde o to jestli máš čas si to zařídit sám. Ono jsou i případy kdy nemáš čas (je drahé ho promr**t na běhání po pojistkách, když výkonem své práce můžeš vydělat víc) a tehdy je finanční poradce více než výhodný. Takže nesrovnávat jen z jednoho pohledu ;-)
  13. Mě ten řemen řve v krajních polohách serva. Čím víc zaberu za volant na doraz, tím víc píská. Mýdlo pomohlo, ale jak jsem psal nejsou lidi na výměnu.
  14. Mě v krajní poloze na servu hnusně píská prokluzující řemen, nějak nejsou lidi na výměnu.
  15. Bývalo to k elektronické knize jizd, přepínání soukromé /služební km...
×
×
  • Vytvořit nový...