Přejít na obsah

perry001

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli perry001

  • Narozeniny 11.10.1981

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    221306358

Návštěvy profilu

846 zobrazení profilu

Oznámení perry001

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. perry001

    Vyvracena kola

    Asi je to normální,mám to taky jinak pneu 205/45 R16
  2. No,zkusím udělat experiment s odpůrkama,poměřím a uvidí se.
  3. Už ted tam mám 3 ledky navíc a ještě bych jich chtěl tak 6
  4. Tak aspon,že tak.Zajímalo by mě,jestli s tím má někdo zkušenost a kolik jich má připojených navíc.
  5. Tak nikdo o tom nic neví?
  6. Zdravím všechny,chtěl bych se optat,zda nekdo neví,jaký proud vdrží regulátor jasu diod,co se dávají do vypínačů a budíku.Nedávno jsem si dělal podsvícení klik dveří a diody jsem připojil k podsvícení stahování oken,proto by mě zajímalo,jestli můžu přidávat dál a na jaký proud je to dělaný,abych ho náhodou noddělal.Díky za info.
  7. Tohle mi přesně řekli ve Škoda servisu taky,nezdálo se mi to a dopídily jsme se k tomu,že se opravdu rovnají jen při startu.
  8. Tak samozřejmě se bavíme o Fabii 1,2 HTP
  9. To by ses asi divil,jak dokáže vypadat motor po 25000 Km.Dost mě překvapilo,jaká byla třeba vůle vačky atd.Samozřejmě to klidně může být jen tím benzínem,ale tomu se mi nechce moc věřit.
  10. Ještě jsem zapoměl dodat,byl prasklej ventil!
  11. Kdysi jsem měl podobnou závadu.První krok byl změna benzínu,pak jsem dal nové svíčky a sehnal z vrakáče starší zapalovací trafíčko a problém trval dál.Dal jsem to ke kámošovi,změřil tlaky a jeden válec za studena uplně mrtvej a za tepla se to zlepšilo.Jinak jsem měl najeto 23000 km.Když jsem viděl,jak je motor po tak málo kilometrech vyběhanej,tak jsem auto radši prodal.
  12. perry001

    Budíky

    Ten palivoměr je docela problém,asi budeeš muset vyměnit plovák,nebo přehrát soft. v budíkách.Ta olejnička jde vypnout wagem na kanále 39 (místo 1 napíšeš 0),je to snímač ve vaně motoru,slouží na prodloužené intervali.
  13. To stěma pátýma dveřma je uplně normální,dokud neotevřeš řidičovi dveře,tak kufr zůstává zamčený,je to údajně kvůli tomu,když stojíš třeba na semaforu,tak aby ti zezadu někdo nevlez do kufru,takhle mi to aspon vysvětlili ve Škodovce.Jinak proč tam máš ještě kličku,to taky nechápu.
  14. 8 - 10let?Mám takovou zkušenost,že po 3 letech už se to na zimákách klouže jak na letních,takže je dojedu přes léto a na zimu dávám nové,jinak slyšel jsem že mají životnost opravdu jen ty 3 roky,protože tvrdnou.
  15. perry001

    TOG senzor

    Jo,to mi psalo taky,zkrat na kostru a podobný věci.Zkus ho wagem deaktivovat,myslím,že je to kanál 39.
×
×
  • Vytvořit nový...