Přejít na obsah

vrzy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení vrzy

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Sem si zcela jistej, že auto bylo zamčený..vždycky to zkouším. V autě sem párkrát byl, předtím než ho vykradli, ale otevíral sem jen samotnej kufr tlačítkem na klíči. Když sme přišli k vykradenému autu, tak vše bylo zamčené kromě dveří řidiče..to je to, co právě nechápu. Jak otevřít jen jedny dveře, aniž by se centrálem otevřeli všechny ostatní.
  2. Mě dnes v Praze kousek od stanice metra Palmovka vzali taky Columbuse z novýho Scouta. Zajímavý je, že nic nebylo poničený ani rozbitý. Nějakým způsobem si odemkly pouze dveře řidiče...jak je toto možné ??? Ostatní dveře včetně kufru zůstali zamčené a ani alarm nehoukal.
  3. Akorát nikdo neví, jak se do toho auta dostali. Dveře ani zámky nebyli nijak poškozený. Nějakým zbůsobem si odemkli "pouze" řidičovi dveře..což nechápu, centrál snad otevře vše ostatní ne ?
  4. Tak to si měl štěstí, doufám ze takový budu mít taky a chytěj je. Je dost mozny, ze je to stejna banda lidi, která tohle dělá.
  5. Jasně ze jo, to bylo to první co sme udelali. Policajti tu porad sou a řeší to ještě kriminalka. Protože máme popis auta, SPZ a baterku těch sráčů s otiskama. Doufám, ze ty zmrdy chytěj , ale moc tomu nevěřím:-(
  6. Lidicky, asi pred 10 minutama nam v praze na Palmovce kousek od stanice metra ukradli colomba z novyho Scouta. Byli 2 a odjeli v nejaky stribrnym kombiku s SPZ 6A1 09xx. Za kazdy info budu rad. Diky moc.
  7. Paráda..dík moc, problém je vyřešen, bylo to v pojistce. Kdo by řekl, že jedna pojistka způsobí tolik problémů.
  8. zdravim, mám velkej problém po vyndání stropní lampičky. Po jejím vyndání a daní zpátky ( nic sem s ní nedělal, akorát odpojil ) mi na palubce svítí, že mám otevřenej kufr. Nefungujou elektrický okýnka a nejde na dálku zamknou ani odemknout. Když lampičku odpojim, kontrolka kufru zhasne ale ostatní problémy přetrvávají. Netušil sem, že po odpojení blbý lampičky nastanou takový problémy. Víte někdo, co s tím ? Moc děkuju.
  9. Sice mám VW Golf 1.8 T, ale mám stejný problém se snímačem otáček. Přimlouvám se taky za foto kde bych ho našel. Už mě to častý chcípání a nestartování vytáčí..díky
×
×
  • Vytvořit nový...