Přejít na obsah

Slon

Uživatel
  • Počet příspěvků

    129
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Slon

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. asi blbě hledám nebo co, a kde se třeba dají koupit ty 4800? od jakého výrobce?
  2. A jakou teda barvu světla xenonů dává koncern do nových supů a octavii?
  3. Slon

    Koupě Octavie II

    To je právě to co člověk nikdy neví, já přemyšlel že tak max tych 230 tis ale za tuhle částku slušnou Oll neseženu. Ale to se spíš odvíjí od toho jaká bude nabídka. Vždycky je lepší si pak připlatit kdyby se naskytlo něco lepšího. mě tady vrtaj ty motory. co se prostě kazí na těch dvoulitrech, vím o turbu a praskajicích hlav, jak to je?
  4. Slon

    Koupě Octavie II

    Všeho tu je dost napsáno, každé sekci něco. Admini zamykají nově vytvořené vlákna z důvodu, že o tom nebo tom bylo psané jinde a že se má hledat. Jenže je už toho všude hodně, v každé sekci něco. Mnohdy je toho třeba pročíst až moc na to abych zjistil to, co chci vědět a mnohdy se k tomu ani nedočtu nebo to nenajdu, což platí u mě. A já prostě na to nemám čas to všechno proštudovat. Svojí staru octu sem prodal že si koupím něco diesloveho. Přemýšlel jsem, že pod rok 2004 už moc nechci, Ol 96kw by se mě hodně líbila, už jen k vůli ceně a shánění ND, cca vím jaké chybky se při těchto autech vyskytují, naopak mi ale zas nesedí interiér, přiliž málo místa, čili Ol bych bral jen kvůli toho, že je finančně výhodnější, takže padla asi volba na OII, jenže 77kW je podle mě málo a od 103ky každý odrazuje. Takže sem na vážkách koupit Oll 77kW a chipnout si ji, nebo se spokojit třeba s Ol 96kou? Anebo ty 103ky nejsou zas tak špatné jak každý píše? Teď lidi poraďte, Do Ol lze všecko sehnat starší a za pakatel, maxiDOT, tempomat, MF volant, udělat si vyhřev sedaček, xeny, park senzory, dešťák, climatronic, čili třeba s ochuzené octy udělat nabouchanou loďku, viz NEZNALEK jak je to s Oll? Xeny, tempomat, park senz., maxidot jde ale jak to je s klimou, lze s ní udělat dual? popř. dodělat výhřevy sedaček? A jak nákladné nebo obtížné to je, (stačilo by napsat nevyplatí se to, nebo že to je hračka)???? Na co je jednotka BSG nebo jak se to píše? Pochopil sem to co sem tu tak nějak pročítal že to je nějaký druh komfortky. Co sem se taky dočet tak na tempomat je třeba takovou a když chci ještě MF volant zas jinou. Co by mě ale zajímalo nejvíc jsou ty motory, co se na těch dvoulitrech kazí, proč je kolem nich takový humbuk. Sekce motory tu je jenže než já bych se pročet k tomu co potřebuju tak vyjde OIII Proto bych potřeboval zhrnute info co se na těhle autech kazí a jak se to třeba projevuje, jak bych to mohl při koupi poznat. Konkrétně s tím 103kW motorem. Nechtěl bych to mít furt jenom v servisu anebo shánět pořád jen díly. A adminy bych prosil, aby mi to hned nezamykali. Když bych se už rozhodnul a bylo by tohle vlákno k ničemu, tak bych poprosil o smazáni sám. Děkuju všem kteří by byli ochotni zodpovědět mi těch pár dotazu a omlouvám se všem těm kterým připadne tenhle dotaz jako totální blbost.
  5. No a teď mi někdo řekněte na co ty tlačítka jsou, Funkci ASR nebo ESP chápu, tlačítko č 2. je parkovak to znamená že slouží k čemu co zapína nebo vypína? Tlačítko č 3 ani nevím na co zobrazuje, Výš je ale psano kontrola tlaku je tak?? A pak jsem na netu ještě našel jedno tlačítko a vubec nevím kde je a na co. Chci totiž koupit OuTu tak sonduju co kde jak a na co.... doufám ale že mě tu někdo nebude osočovat se slovem HLEDEJ!!!!
  6. Slon

    Přední ložiska

    a nějaké adresy kde by šlo obědnat ty ložiska FAG???
  7. mrkni neznalkovi na jeho stránku o Jaruně a pak mu to zavez, on s tím autem čaruje, tak pokud nechceš sundávat narazník tak ti tam ty ostřiky přičaruje
  8. Slon

    letajicí lidi

    nevim jestli to tu už nebylo ale tohle je marasakr :-) http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=177...meo.com&sho
  9. Slon

    Chlazení

    já bych taky potřeboval poradit s teplotou ale jiné příznaky. Neohřeje se na povozní teplotu myslím že 80°C, mám 1,6 74kW. Moc dobře netopí, teda si myslim podle mamineho daewa, a vlastně taky kolísa ale nezahřeje se.
  10. nějaká ověřená které se dá věřit že doručí to maj
  11. tak to podle mojich je fakt svaté... :-) kde je nějaka adresa kde nakupujete ty flexy?
  12. tak už vím, buď to bude to uložení tlumičů nebo silenbloky na ramenech, sou už taky docela v knedli... :-)
  13. Při průjezdu nerovnostma mi něco dost šíleně povrzguje. Uložení i kosti od stabilizátoru mám nové a o to mě to víc se*e. A k tomu ještě se mi teraz začaly ozývát nějaké takové duté ránky když se rozjíždím. Ale to mám asi podezření na silinbloky na motoru nebo kvaltskřini ale nevím to na stopro. Ví někdo čím by to mohlo být?
  14. blbý rychly dotaz, na kolik se tak nejlíp chipuje 66kw? kolik z toho jde tvým chipem dostat?
×
×
  • Vytvořit nový...