Přejít na obsah

SamueLson

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení SamueLson

  1. Zdravím, ano funguje to ale akonáhle zvolím že chcem navigáciu tak ma to vyhodí z kokpitu a navigácia sa spustí na infotainmente a už ma vôbec nepustí do možnosti zobrazenia v kokpite. Pokiaľ mám iba mapu tak sa môžem prepnúť do kokpitu ale akonáhle mám už navolenú trasu tak nie.
  2. Takže ak je možné aby sa mi zobrazovala navigácia bolero vo virt. kokpite tak ako to mám spraviť?
  3. No ja mám pocit že to je kolumbus ale teraz som celý zmätený. Ako zistím čo mám?
  4. Takže bol som s tým v servise a tam mi bolo povedané, že všetko funguje tak ako má. Navigácia vo virtuálnom kokpite ani nemá fungovať pretože to auto som si kúpil bez navigácie a následne keď som ho už mal som si ju dokúpil. Zdá sa mi to čudné aby mi to nefungovalo preto sa pýtam či tu niekto má funkčnú navigáciu vo virtuálnom kokpite a navigáciu si dokupoval?
  5. @iMe1980 Ešte mám poslednú otázku. Je možné nastaviť si aby vždy keď auto znova naštartujem som mal automaticky eco mód? Vždy keď naštartujem auto (aj keď som tam mal eco) tak sa nastaví na normal režim.
  6. @Nocturnal Vďaka asi naozaj budem musieť navštíviť servis. Ale Ešte predtým by som možno mohol vyskúšať dať auto do továrneho nastavenia.
  7. @iMe1980 Skúšal som všetky možné kombinácie tlačítok ale žiadna nefunguje a ani keď zadám ciel do navigácie.
  8. @iMe1980 To prepínanie funguje ale akonáhle chcem tam mať zobrazenú navigáciu tak to píše "Mapa sa nachádza v systéme Infotaiment. Na zobrazenie mapy na združenom prístroji, stlačte prosím tlačidlo OK."
  9. Skúšal som stlačiť lavé aj pravé a nič. Lavým sa vypne rádio a pravým si vyberám informácie,
  10. Zdravím, Úplne nová octavia iv hybrid. Mám kúpenú navigáciu a tá funguje ale akonáhle ju chcem mať vo virt. kokpite tak pýta aby som stlačil tlačidlo ok. Tlačidlo ok nikde nevidím a ani na infotaimente mi žiadne tlačidlo nevyskoči. Link na foto: https://drive.google.com/file/d/1rkGCyVln0fQxkcWyvdKRkJAYecPeWtJU/view?usp=drivesdk Poradil by mi prosím niekto? Vďaka
×
×
  • Vytvořit nový...