Přejít na obsah

dan k.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli dan k.

  • Narozeniny 23.2.1972

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.nasekralovstvi.com
  • ICQ
    0

Oznámení dan k.

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Já bych se také hlásil, potřeboval bych nakódovat svícení přes mlhovky + automatické zamykání při rozjezdu, OII Elegance Sport MR 2006 (dešťák, samostvívací zrcátko, auto světla mám, takže by to mělo jít). Taky ČB a okolí, pokud by se někdo našel. PM, nebo kral bodka daniel uzenáč gmail bodka com. Díky moc
  2. Vidím to úplně stějně. Měly by být povinné jako to bylo dřív. Pánové, ruku na srdce, kdo je tam má, že? Já teda jo, i vpředu.
  3. dan k.

    Zkrácení dráhy ŘP

    Díky Doli Supr návod. Až se oteplí půjdu do toho.
  4. Někdo na dešťák nadává, někdo ne. Já si ho tedy chválím. Vypínám ho jen v zimě když je vlhká a nasolená silnice, protože ty kapičky soli stěrače rozmydlí a je to horší než když se sklo neutře. Ale jinak na něj nedám dopustit.
  5. dan k.

    HID xenony

    Já bych ty lidi nechal před tím světlem za trest klečet půl hodiny. Dneska jsem jel ráno do práce a nějakej dědek měl ve svojí 20let staré Astře HID a oslňoval mně celou cestu jak prase. A to bylo ve dne. Být to v noci, tak ho na křižovatce vytáhnu z auta a dám mu pár facek
  6. dan k.

    Vykradená OII

    Mam taky Generali a opravdu se na nic neptají. Stačí mít uvedeno v pojistné smlouvě typ rádia a jeho cenu a je to v pohodě. Doklady o koupi nechtěji. Stejné to bylo s ALU kolama, ještě když jsem měl Vectru. Jen jsem nahlásil, že mám ty a ty disky za tolik peněz a bylo vymalováno.
  7. Zaplaťpánbů za naše hranatý krabičky. Ty sloní uši jsou fakt hnusný.
  8. dan k.

    AutoJarov

    A co Kuba Chmelík?
  9. dan k.

    AutoJarov

    ČSA? Neznáš Boleďáka nebo Pospíšila?
  10. Pokud nemáš náklaďák, tak je to odhadem na takových 10 použití Já to dělám tak 2x do roka, když se zadaří. Co se týče škrábanců, tak to po aplikaci mírně zmizí, nicméně poté opět vylezou. Je fakt, že jsem to nikdy nezkoušel příliš drhnout, tak nevím co by to udělalo, ale myslím, že na rozleštění škrábanečků v laku jsou lepší profi přípravky od 3M a elektrická leštička.
  11. Mám ho už dlouho a spokojenost. Naneseš a rozetřeš, po zaschnutí rozleštíš např. flanelem a hotovo. Jde to dost snadno oproti tvrdým voskům.
  12. Nějak jsem to nepochopil, ten první graf je před úpravou? 122 kW?
  13. Mně to teda přijde dost nevkusný, jak od kolotočů
  14. Já mám sportovní podvozek + PNEU: na léto Pegasus 17" + Dunlop Sport Max 224/45 a na léto plech 15" + Barum Polaris 2 195x65. Na těch 15tkách je to teda peklo. Jak je vlhko a přidám tak furt hrabu (ASR bliká jak o život) a v každý zatáčce trnu. Na 17tkách je to jak na kolejích
×
×
  • Vytvořit nový...