Přejít na obsah

mrkvo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení mrkvo

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Super, moc děkuji za osvětlení situace. Tohle se člověk jentak nedozví.
  2. Řešim asi kraviny ale prostě chci vědět jak to funguje. Zajímavé, co mi tvrdil jeden nejmenovaný prodejce: "Výrobce Sachs dodává přímo automobilkám do prvovýroby (= nejkvalitnější). Automobilka nemá svou vlastní výrobu a používá díly od výrobců které následně zabalí do jiného obalu."
  3. Rozumím. Pro můj Superb 1.9 96kW AWX, ke dni 15.4.2015, nabídka origo dílů: přední tlumič skladová obj .................................. 2546,- ks přední tlumič denní obj (24hod) .......................... 2849,- ks A z shopu Autodíly Cardo: Tlumič pérování SACHS 557 837 - AUDI, ŠKODA, VW ....... 1 162 Kč,- ks Tak co s tím. Co s tím?
  4. Chlapi, řešim taky tlumiče. Ale co je pro mě záhada, tak - jaký je rozdíl mezi Sachs a tím, když si koupím originál od Škodovky. Vyrábí si to Škodovka sama, či je originál Sachs? A pokud je originál Sachs, je nějaký rozdíl mezi kusem ze Škodovky a kusem z jiného shopu? Nedá mi to spát. :kol-60:
  5. mrkvo

    Přední ramena

    Co si myslíte o tomto? http://www.cc-autodily.cz/sada-ramen-superb "Německo - originální výrobce", 10450 Kč. Podle fotek všude napsáno LME. Je to ale nějaký podivně "levný" na originál..
  6. To by mně zajímalo jak to dopadlo ..
  7. Najeto 172 000 km ... Vynuluju [1] a jedu 100km trasu po okreskách, ve dvou lidech, 4,6l/100km, klidná jízda. Ta samá trasa, pokud člověk jede za tropické noci prakticky bez zastavení, až fanaticky klidnou jízdou 4,2l/100km. Nedusilo se to a bylo to v jednom případě a nerad to až takhle šetřím, musí se tomu dávat něco nažrat - v tom případě svižná jízda 5,7l/100km, kde top speed je 120km/h ale průměr tak 60km/h.
  8. a neni to těsnění na O-kroužcích u vstřiků?
  9. Naprosto laická úvaha - není to váhou?
  10. mrkvo

    Motorový olej

    Nějaké info o olejích pro TDI zde http://www.znackoveo...-pro-diesely-VW Je to teda spíše o normách než SAE třídách, ale i tak to třeba někomu pomůže.
  11. Pořád mi to tam u toho spolujezdce jezdí cvaká tiká .. a už mně to sere Podle mně to stačí vyčistit, zkusím to.
×
×
  • Vytvořit nový...