Přejít na obsah

cyber

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení cyber

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Plexi je samotný díl nejspíš s rámečkem
  2. Prosím radu, zjistil jsem na OIII prasklinu na plexiskle v levém rohu, 3 mm od okraje. Jak demontuju přístroje, případně jen to plexi a vyměním? A kde sehnat nové plexi?
  3. Ahojky, já jel tátou pro novou F II, 1,2 HTP 51kW, za salonem hned na pumpu, ukazatel digi. dvě kostičky. V tank. hrdle je ventil, o který lze nebo ne opřít rantl pistole(je i u jiných modelů, jde o odvzdušňovací ventil), pokud o tenhle "čudlík" opřete pistoli a ztalačíte ve směru zasunutí je čerpání rychlejší a vejde se více paliva, asi tak 3%. Do tý fabie jsem dotankoval 52 litrů, celkem počítám s 57 litry ve voze. Dotankujte plnou, t.j. na dvě vypnutí pistole, pak zkuste pomaleji dolejt, a pak stlačte pistolí ten výstupek ventilu, dotankujete zase další litry, chce to trpělivost, pomalý tlak plnění. Při stále stlačeným ventilu lze běžně dolpnit po dvojím vypnutí pistole zhruba 10litrů navíc, než vás to pustí normálně. UPOZORŇUJI, ŽE TO NENÍ POSTUP DLE VÝROBCE, nedělejte to ve vedru, hlavně u benzínů, v žádným případě ne pokud vůz ihned nejede dál a palivo navíc nespotřebovává. Palivo z čerpacích stanic je čerpáno z hloubky nádrží, má teplotu většinou od 20 stupňů mensší. Zvýšení teploty ve voze způsobuje značnou roztažnost a výpary. Proto má výrobce takovou, zhruba 10-ti % rezervu a nádrže- takzvaný expanzní prostor. Ten můžete podle mýho návodu využít na palivo, ale varoval jsem vás, hned jeďte. Lze tak zvýšit dojezd vozu, Jinak se není čeho bát, palivo z toho expanzu vyteče a expanz je opět funkční. Mé tvrzení poznáte, že ukazatele, ani pal.počítače nezaznamenají úbytek těchto asi 7-mi až 10-ti litrů, takže někdo je schopen ujet 100, 150 km a furt "je plná". Dobrej pocit,avšak je to klam
  4. Bobiku, dík za příspěvěk, vidíš jak mi to trhá žíly...... A je sranda, ne?
  5. Ty nevíš jaké bylo zdůvodnění toho napomenutí se vzkazem jaký jsem dostal
  6. Já jen zírám, jak si tady Maverick honí triko, jak mě jako trumfne atd. Já jsem například vůbec nehanil ocelovou nápravu. A jestli to někdo četl od začátku, tak ví o čem to začalo a na co mi kdo odpovídal. A super je, že jsem dostal něký ty trestný body, varování, za to, že Maverick mluví z cesty a já ho kárám, že v mým foru se chci něco dozvědět a ne být jím napadán jak tomu nerozumím. Fakta jsou jasný, náprava je jiná, SA mlčí. Všem dík za odezvy, mějte se fajn, ať nám to všem jezdí OK a dlouho.
  7. Díky konečně za příspěvek co má hlavu a patu, souhlas s železem.
  8. Dočteš se to v novinách, nebo v televizi se možná zmíněj. Ale říkám , že to smrdí a uvidíme.........................
  9. to není odpověď na tohle téma, chápeš? Optimalizace měla bejt v době kdy fabka přišla na svět, zřejmě byla. Histericky si prosazuješ ty svý odpovědi, to není ofiko odpověď Škody Auto, to co píšeš ty. Proič mluvíš za ně? Na to se Tě nikdo neptal
  10. Je ůplně jedno jaké poměry kdy vládly při vývoji čehokoliv. Odpověz, nebo najdi odpověď jak to je s novou nápravou u fabie a roomstera a pak se přihlaš do diskuze. Příspěvky typu, že se nic neděje mi přijdou jak na Titanicu v době nárazu. Chci odpověď, proto je zde téma Jiná náprava na fábce. Polemiky o automobilce a jejím vývojia hledání úspor jsou plky a platěj vždy, v každé době. Důvod proč automobilka mlčí, proč jdou cestou o kus zpět(nebo tys nikdy neviděl nápravu u Passta B3? Golfa x generací? Octavie?), je to změna o řádný kus, změnit na autě nápravu, co?
  11. Jo a konstruktér nejsem, a já neplivu na to staré, osvědčené rěšení. Vysvětli mi proč to nezveřejnili? Proč to nevysvětlí?
  12. Nojo, kámo, ty se tady vůbec vyhejbáš odpovědi proč to tajej. Hliníková nápava je jen zkrácenina, promiň, pro tebe , jinak všichni ví, že ramena a most nápravy, nosník agregátu, jsou ocelová, Avšak velký podíl a to uchycení ramen, o kterym se já bavim od začátku je hliník, i u roomstera, najednou to změněj a daj vlastně celou nápravu z dob o dvě genarace starší. To pro Tebe nic není, viď? Odvádíš pozornost od faktu co se stalo, v tichosti. O kdejaký mlhovse píšoui a natáčej šoty a o nápravě nic?! Heleď, pěknej novej rok, zapomeň v klídku na mne, já jdu nslavit adočteš se o tom v novinách
  13. Podívej, já se nebavim o tom, že nabídka dnes, ceny dnes atd mají jakýsi vývoj. Proč, když tam montujou najednou nápravu o dvě generace starší původem se mlčí? Tu nápravu před lety někdo navrhl a prosadil pro segmant v koncernu malé vozy- polo, fabia, ibiza. A to není o trhu v čechách. To je o ůsporách, to je jasný. Ale proč to tajej? to smrdí! Hájíš je jek jejich mluvčí. To není ani vývoj, ani pokrok, ani potenciál fabie. Jde o ten krok. Kde jsou ty prachy za hliníkovou nápravu? Byla nej.... A teď ji hodily do koše? Ty to nevidíš?????
  14. No a není to tak snad? není dnes fabia o třetinu levnější a lépe vybavená?
  15. Ano, s tvým názorem a podáním souhlasím a mohli s tím klidně hrdě vylézt a říct, hele , kdysi, při vývoji F I se promrhalo na nápravě a pak i jejím provozem plno peněz, máme tady řešení, staré, ale osvědčené atd atd a mohli na tom vytěžit. Takhle těžko. Absoplutně to nevzbuzuje důvěru. ani názory, že to není důležitý. Tak pročpak taková radikální změna?
×
×
  • Vytvořit nový...