Přejít na obsah

Crros

Uživatel
  • Počet příspěvků

    91
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

O uživateli Crros

  • Narozeniny 15.6.1985

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení Crros

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Nevíte někdo odkaz nebo nemáte obrázek s kótama podle origo parkovacích senzorů, kdysi jsem to tu někde viděl teď nemohu najít a nece se mi kůli tomu zakládat nové téma, už to tu hledám celé hodiny. Mám první octavii rv 1998, takže předpokládám, že zezadu nárazníku nic naznačeno nebude. Jedná se mi o zadní nárazník, předem díky.
  2. Mám za to že to drží pohromadě takový kroužek nebo perko na te osičce toho patorku. už je to dlouho moc si to nepamatuju a hlavně je tam ku...ky malo místa na to to dat znovu do kupy. Když se podíváš na schema tak jsou to ty díly 812, nejdřív se oddělá ta krytka a pak už uvidíš za co to drží.
  3. Crros

    Zimní pneu

    Tak chlapy ja mam už čtvrtym rokem Bridgestone LM25 a muzu rict, ze jsem nikdy nemel problem na zadnym povrchu a jsou krasne tichy, dokonce jsem s nimi i par aut vytahl z meze, tak už si brousim zuby na LM30. Tak vam tu všem přeju mnoho štastnych kilometru v te ocekavane 100 lete zimě.
  4. Já mám sedačky z bory a jsou tak o 100% lepší jak puvodni, pasuji bez problemu a paradni posezeničko.
  5. Crros

    převodovka

    Při zařazené čtverce a rychlosti pod 70km/h se mi rozklepe šaltrpaka, věčinou jen když je v záběru, mám za to že bude potřeba renovace spojky, někdo mi ale říkal, že mám nechat skontrolovat převodovku, ale rozdělání převodovky a následná výměna všech těsnění vyjde udajně na 2500kč, tak abych nedělal něco zbytečně.
  6. U nas mi řekl zámečnik že za 1100 is chipem
  7. Tak mám bohužel podobný problém akorát při točení doprava v určité části rejdu a jen při jízdě, snad se najde někdo kdo poradí!
  8. Poněvač netuší jak velký zájem by o ně určitě byl!
  9. Souhlasím určitě zelenou jak na RS nebo právě tu stříbrnou jak je na voze, jinak barevně bych to nepřekombinovával.
  10. Ještě bych měl otázku, jaké repro mi doporučíte pro radio Alpine CDE-9880R?
  11. Možná je to hloupá otázka, nejsem profík jako vy tady, ale ve všech obchodech doporučují polepit dveře vibraflexem 25, tak proč rvat za okno ještě další 4mm, je v tom potom opravdu takový rozdíl, poznám to když osadím ty dveře jen reprákama Kicx ICQ 6.2, aby ta cena za vytlumení potom nebyla zbytečně jednou taková.
  12. Tak dotažený to je dobře, tak nevim. Ta hadice vypadená nebyla když jsem sundal stropní tapec tak vše OK, demontoval jsem střešní okno a dle dílenské příručky opět namontoval, ale hluk při jízdě pořád stejný, asi zkusím vyměnit těsnění kolem toho skla. V nejhorším případě tam dám deflektor, třeba se pak stiší.
  13. Sory chlapy že to píšu sem, ale objevil se mi takový problém, zatéká mi do kufru a jsem si téměř 100% jistý, že je to hadičkou odvodnění od šíbru, asi bude vypadená, nevíte jak se tam dá dostat abych ji mohl vyměnit nebo nasadit, či co s tým. Jinak mi to tam mlátí taky a když sem si přečetl peteresův příspěvek tak jsem bouchnul smíchy nad svou blbostí "dotáhnout", že mě to nenapadlo dřív, du na to mrknout.
  14. Já osobně jsem taky nebyl spokojen s tvrdymi sedačkami, tak jsem nakonec ač měli ty moje vyhřívání, sáhl po sedačkách z Bory, páč kamarád si měnil svoje za jiné, nechal mi je za 1500, samozřejmě už jsou vidět nějaké oděrky, ještě aby ne po takové době používání. Maximální spokojenost! Jsou měkčí a už mě tolik ty záda nebolí. Jinak bych ještě mohl doporučit sedačky z Leonu Cupra, ale to už je jiná cenová relace a blbě se shání.
  15. Crros

    folie na skla

    Chtěl bych si dělat folie u Sun-shieldu v Brně, máte s nimi dobré zkušenosti, vím že je tam ještě firma Suntek, tak nevim kde budu v lepších rukou? Dopředu určitě maximální povolenou 72% a dozadu nějaký střed, aby přes to bylo za šera něco vidět.
×
×
  • Vytvořit nový...