Přejít na obsah

onegirls

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem onegirls

  1. Takhle mi topení blblo na felicii,byl to termostat. Nedávno jsem zaplatila skoro 1500,- v autor.servisu škoda za termostat a práci a stejně řeším další problém viz téma:"problémové topení 1".Jestli mohu doporučit,vyhni se servisu a běž přímo za automechanikem co má svoji dílnu.Hodně zdaru .
  2. Tak jdu na to .To víš,že dám vědět jak jsem dopadla.Škoda,že nemám tu knížku co ty .
  3. Omlouvám se,trochu mi to trvalo,nejsem žádný mechanik-bohužel . Tak jsem prošla co se dalo,všechno funguje a já jsem zase na začátku . Poloha 1. na okna-teplo,2. na nohy-strašná zima,3. do interiéru a na nohy-teplo a na nohy zima,4. do interiéru-teplo. Jsem z toho úplně vedle .Jestli máte ještě radu tak prosím pomozte ,díky.
  4. Díky moc,zkusím to podle toho projít.Rozebrat se dá přece všechno .Máš moc chytrou knížku .Dám vědět jak to dopadlo
  5. Ano,přesně tak.Na sklo a do interiéru,fouká opravdu teplý vzduch,tak jak má,ale při přepnutí na nohy fouká studený.Nemůže to být vypadlá hadice někde,kde to vede k nohám?Chtěla by jsem to vyřešit,nedáse jet na dlouhou cestu,umrzly by mi nohy.Díky za pomoc,pokud můžeš,poraď
  6. Obyčejné topení,klímu zapínám extra manuálně .
  7. Po výměně termostatu topí,jen né na nohy,když přepnu,tak mi tam fouká studený vzduch.V servisu odzkoušeli po zahřátí motoru jen topení do prostoru.Topilo a tím to pro ně skončilo bohužel.Už jim nevěřím,nechci tam auto dávat znovu.Jestli máš radu,tak prosím o pomoc ,díky.
  8. Rok výroby je 98.Výměna termostatu,těsnění k termostatu a pár drobností cca 30 kaček a to dohromady s prací v servisu škoda za necelých 1500,-.Dnes jsem dodávala šroubek u nějakého držáku,který vedl ke kapotě.Drnčelo to v prostoru motoru.Nedali jej tam zpět,takže mě ještě okradli.Už mě tam nikdy neuvidí
  9. Před opravou topila opravdu slabě a motor se nezahřál na provozní teplotu.Po opravě v servisu se motor zahřeje na provoz,topení topí na okna a do prostoru,ale když přepnu,aby to topilo na nohy,tak fouká studený vzduch a mrznou nohy. Když topení nemám zapnuté,tak mám dojem,že tam někde fouká i tak,ale mírněji.Rok výroby je 98.
  10. Ahoj všem, pořídila jsem si starší Octavii 1.6, netopila.V servisu vyměnili termostat, cena necelých 1 500,-. Což je pro mě dost,když jsem zjistila,že auto topí, ale při rychlosti více jak 60 km fouká na kolena a nohy studený vzduch.Při zapnutém topení na nohy fouká úplná ledovka.Ujedu takhle 50 km a mám nohy jako led i v zimních botách.Chtěla jsem se zeptat,jestli mi tam nechybí nějaký krycí filc v interiéru,nebo co.Nemohla jsem porovnat s druhou Octávkou,nemám k dispozici nahlédnutí do jiného interiéru.Servisu to už nechci svěřit,jsou pro mě drazí a odstranění problému je jen 50%.Prosím poraďte,co to může být za závada,nebo foto interiéru pod volantem k nahlédnutí.Moc prosím o pomoc ,než umrznu ve vlastním autě ,díky.
×
×
  • Vytvořit nový...