Přejít na obsah

jkro

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil jkro

  1. Origo obrázek, položky 24 až 29....

    Dnes jsem montoval podběhy na Citigo, díly objednány podle tohoto příspěvku montáž zhruba 2 hod.,pasovalo to suprově.

    • Pozitivní 1
  2. Prdy keci kuličky.

    Každý topení si spíná svoje el. čerpadlo na palivo-ať benzín nebo naftu a současně s čerpadlem se sepnou ventilátory, pokud si je pustíš.

    U Ebra de nastavit buď stálá rychlost ventilátoru nebo volitelnou. Tak to mám já. Takže když nepustím ventilátor růčo, tak se ohřívá jen motor.

    U OII to je spřažený s klimoškou.

    Zkus pustit ventilátor na 1 rychlost a sepni topení a uvidíš. Bez klíčku.

    Já tedy nevím jak zapnu ten větrák ,když vebasto zapnu dálkovým ovladačem tak do auto vůbec nejdu a nahřeje mi jen motor,já to mám nastavený na 20 minut co tedy s tím větrákem.

  3. Mám octavii II s vebastem a nevím jak to má správně fungovat zda se mi že to ohřívá pouze motor a ne interiér poradte jak to má být nastavený nebo jak to vůbec funguje.. Dík

  4. Pokud ti to šustí, tak otevři zadní okno na té straně kde ti to dělá. Potom na to malé okno zatlač směrem dozadu a máš klid. Dělám to tak 2x do roka. Je to otázka na 1 minutu. Takhle mi to udělali poprvé ve škodovce "na počkání" :palec2:

    Tak jsem to dnes udělal a je to super přestalo to šustit a je klid,dík za dobrou radu :palec2:

  5. Potřeboval bych vědět jak správně funguje denní svicení na octavii 2 mě jak zapnu klíček tak už svítí tlumená světla a svítí i když startuju což se mi zdá divné.Dík

×
×
  • Vytvořit nový...