Přejít na obsah

CIJOML

Uživatel
  • Počet příspěvků

    468
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 100 zobrazení profilu

Oznámení CIJOML

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. reseni je jasne - krida rozpustena v kyseline fosforecne nebo jakekoliv jine agresivni a stetec. Stetcem se nanese obrazek pozadovaneho tvaru obvykle prasatko na okna dle uvazeni - tak nejak funguje i VIN protect ))
  2. Nove postribreni a nalakovani dela treba pan Nepokoj www.nepokoj.cz
  3. OK ale proc to meril u me, kdyz to jde z meho havarijniho a tam se automaticky plati plna cena novych dilu navic kdyz sem uved ze to pujde na fakturu.
  4. Zdravim, tak se mi stala nemila vec a to, ze sem pokrtil svoje vozitko. Mam sjednane i havarijko u CSOB Pojistovny, pojistovak prijel vsechno uznal a na konec mi zmeril silu laku. Pry jestli auto nebylo kitovane nebo co. Mam bouchlej blatnik a naraznik, ale meril blatnik, strechu a haubnu. Nevite, co je to zase za sejdirinu?! Mel na to nejaky do ruky zarizenicko asi ultrazvukovy?
  5. O tom mluvim musis D-DOTa na chvili vypnout - dolu podrz listovaci tlacitko, zvol autopocitac a hned se pripoj diagnostikou - jinak tam vlitne D-DOT.
  6. Ahoj, bylo by mozne doimplementovat volbu v menu odpoj se od klinky a tak aby to prezilo i vypnuti klicku? Rad bych autak nekdy hodil servicemanum a deaktivoval jim ddota at s tim muzou bez problemu pracovat
  7. CIJOML

    Dodělání ASR

    Pravdu povida ten kluk a je sikovna! Me to na 4x4 zprovoznil ale prace jak na kostele 17 hodin cistyho casu a skoro rozhodit pulku auta
  8. Jaky ma ta ridici jednotka cislo? Nahodou nekdo ji nemate na prodej koukam ze me jeji vymena v budoucnu asi ceka
  9. Jen pro zajimavost - tahle motorka kdyz byla prodavana do soukromeho sektoru tak bylo narizeni ministerstva vsechny ty specialni kryty rozmlatit. To se take stalo a rozmlacene byly vsechny do jednoho krom jedne kapotaze, kterou zachranil mistni policajt. Nasledne byla nedavno velka sbirka, nechala se udelat forma a vyrobeno bylo cca 40 kusu kapotazi pro majitele motocyklu, kteri meli prokazatelne v TP napsano, ze se jednalo o VB z te doby ci primo zadni kapsy. Cena te formy atakovala 100000 a cena forem na mrizky a dalsi drobnosti cca stejnou castku. Umite si predstavit, jak se renovace Nanuku prodrazi
  10. Nanuk je muj sen - ted delam Velorex a Panelku - Nanuka udelam doufam jednou taky...
  11. Hele to uz je jako v tource primo trippling od vyroby? Jaky to ma cislo? To bych si do moji ctverkoule dodratil
  12. CIJOML

    Rapid

    Jeste dobra rada - az to obrousis, nenechej to hned lakovat, ale vem to na zarovej pozink a potom teprve lak.
  13. CIJOML

    Rapid

    Hmm krasna prace jen jestli muzu jako veteranista poradit sezen si nekde ze starych zasob Plumbinol a nared ho s fermezi - ten je na veky Ty nove natery jak uz maji byt netoxicke, tak uz nemakaji tolik. Jinak radim ti jeste jednou udelej to tak jak to vyjelo z fabriky - tyhle zasahy jako upravy brzd jen cenu snizujou Opiskovat kastli je v pohode, na plechy s tim nechod Kdybys chtel konzultovat nejaky drobnosti tak dej vedet. Doufam, ze ho zase udelas cervenyho jako byl!
  14. Zajed treba ke garnymu ten to delal me.
×
×
  • Vytvořit nový...