Přejít na obsah

12htp

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

582 zobrazení profilu

Oznámení 12htp

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. 12htp

    Fabia BRZDY

    Jenom krátká reakce, příspěvěk je dole. V 62 tis. km si jim pěkně naletěl, když si měnil desky i kotouče. Takhle chtěli ojebat i mě, holt ojebali někoho jiného.
  2. 12htp

    Fabia BRZDY

    Ahoj! Vybral jsem si tentokráte na prohlídku brzd malý pneuservis s domáckým přístupem. Konečné zjištění: kotouče jsou v polovině životnosti. Destičky 3mm. Opakuji, že servisní prohlídku Škoda jsem absolvoval při 60 tis. km. Momentálně mám 69 tis. km a nic se neděje, brzdím dál. V pátek musím ještě na služebku (2.000km tam a zpět), ale zeptám se raději v tomto servise, zda to destičky zvládnou nebo udělat rychlou výměnu ještě před odjezdem. Ještě pro informaci, prohlídku při 60 tis. km mě dělali na Slovensku, jejich odhadní cena prohlídky 10.000,- Sk, po mém zákroku a nesouhlasu se odhadní cena rovnala 5.000,- Sk. Tak chtěli mě natáhnout nebo ne??? NOVÉ poznatky, co jsem teď zjistil při prohlídce brzd, což se vám může hodit --- na kotouče a destičky platí zhruba tato rovnice: životnost kotoučů se rovná životnosti dvoum destičkám. Když jsou ojeté destičky, prej to skřípe a může to udělat hlodance do kotouče a když tam budou hlodance, tak se prej kotouče musí vyhodit.
  3. 12htp

    Fabia BRZDY

    Prosím poraďte, mám Fabii, najeto 67 tis. km. Při servisní prohlídce při 60 tis. km mi řekli, že přední kotouče jsou už na výměnu. Nevěřil jsem a jezdím dál. Může poznat laik, že už je to fakt opotřebené, aniž by musel do servisu změřit tloušťku? Co se stane, když budu pořád jezdit? Brzdy přestanou najednou brzdit? Nebo se zablokují a mě to hodí do smyku? Nebo postupně to bude horší a horší? Nechci zbytečně vyměňovat kotouče už teď, vždyť to brzdí a znám politiku škodováckých servisů. Vidí laika, tak aby měli kšeft - tak řeknou, že to je na výměnu.
×
×
  • Vytvořit nový...