Přejít na obsah

ladas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 071 zobrazení profilu

Oznámení ladas

  1. Tak tento postup pomohl, odpojení baterky (+ pólu), děkuji všem za rady.
  2. Díky, to protočení to pravděpodobně způsobilo, pak jsem to v servise řešil, a bohužel s tím nepohnuli, jen mi řekli, že jsem porušil záruční podmínky. Proto se zde ptám, abych neplatil kompletní budíky, když to jde nastavit. Jinak díky za typy.
  3. Ahoj, mám malý problém s otáčkoměrem, který mi i při vypnutém zapalování ukazuje 500 ot/min, a následně v celém rozsahu ukazuje o 500 ot/min víc. Neví někdo, zda to jde nějak sw kalibrovat zpět?
  4. Dobrý den, měl bych na vás dotaz. Pomocí aplikace Carista jsem si ve Škodě Scala zapnul RS protočení budíků a ručička se posunula o 500 ot/min. Nepomohlo ani zrušení toho protočení. Otáčkoměr ukazuje stále o 500 ot/min víc. Lze to nějak sw opravit?

    Děkuji za odpověď.

  5. V caristě lze nakodovat přisvěcovani do zatáček (v mlhovkach) - Cornering lights activation
  6. Dnes jsem navštívil Ferdu25 a vůbec nelituji zajížďky 200 km. Nastavil mi všechno možné a ještě jsme si u toho dobře pokecali ;-) K tomu co mi z mých požadavků udělali jinde s dovětkem, že ostatní věci nejdou: - koncová světla při denním svícení - Protočení ručiček po zap. zapalování - Signalizace nezapnutého pásu mi dodělal: - Aktivace vypnutí denního svícení při zatažení ruční brzdy - Aktivace mlhových světel v zatáčkách CORNER - Aktivace druhého zadního mlhového světla - Aktivace sklopení pravého zrcátka při couvání - Aktivace asistentu rozjezdu do kopce HHC - Aktivace coming a leaving home pomocí mlhových světlometů - Aktivace kontroly tlaku v pneumatikách - Vypnutí Start-Stop - Deaktivace AM pasma na rádiu - Nastavení ESP, ESP sport, - dokódování Fader u radia - zobrazení množství paliva chybějící do plné nádrže Ferdo25, ještě jednou díky.
  7. Ahoj koukni sem, zde to kluci řeší http://forum.skodahome.cz/topic/126245-n%C3%A1dr%C5%BE-kolik-tankujete/page-2
  8. Díky, takže nic co sháním. Nebyl jsem si jistý, někde jsem kdysi zahlédl něco co by se mělo chovat jak jsem psal, ale bohužel to už nemohu najít. Přeji všem vše nej do nového roku 2015 a mnoho km bez nehod
  9. Čau, máte někdo zkušenost s tímto: http://www.kufatec.de/shop/de/diagnosetools/kufatec-diagnose-dongle/kodier-interface-deaktivierung-start-stop-mqb?tab=einbauservice Hledám, něco, co by otočilo chování s/s, tj. abych když chci ho mohl aktivovat, ale nemusel myslet na to, že to musím po nastartování deaktivovat.
  10. Asi máš pravdu že když v lese zpomalíš, tak ti zase svítěj brzdy, ale budu jistější když to bude svítit.
  11. Čautě, taky jsem nastavil dle tohoto návodu, ale pro jistotu ještě chci dodělat svítící zadek a to ze dvou důvodů: 1) Jednak mně upozorňují v zrcátku že nesvítím, ale o to ani nejde, 2) ale hlavně si myslím, že pokud zajedu autem do stínu (např do lesa) tak je lepší když někdo kdo mne dojíždí se světla, tak uvidí moje koncový světla dřív, než mi vlítne do kufru, protože mne neviděl.
  12. Mám aerotwiny (od Bosche) cca 1/4 roku. Co se týká stírání 100% spokojenost. Mám jenom jeden problém, zvýšil se aerodynamický hluk. Známý má O II, u něj jsem vypozoroval, že stěrače hlučí jen při stírání, mne na O I hlučí i při normální jízdě. Posazovali jste stěrače nějak níž, aby se schovali za kapotu?
×
×
  • Vytvořit nový...