Přejít na obsah

CZE

Uživatel
  • Počet příspěvků

    38
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení CZE

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. CZE

    EKO nafta

    Mam Octavii Combi 1,9 TDi (66 kW), rok vyroby 2001. Je mozne do ni tankovat levnejsi EKO naftu ? Ma nekdo nejake zkusenosti ?
  2. Možná budete pánové hodně překvapeni když shlédnete toto video německé veřejnoprávní televize. Video je s titulky.
  3. CZE

    Nafta z Polska

    Tankuji pravidelně v Polsku naftu (včera jsem tankoval za 3,53 zlotých / litr) a musím konstatovat, že tamní nafta je kvalitnější než ta naše. Nedávno jsem byl nucen tanknout u nás půlku nádrže u Shell a bylo poznat že to trošku méně táhne a že je motor hlučnější. A to už raději nebudu mluvit o ranních startech při -9 stupňů Celsia - takové problémové starty mě neudělá polská nafta ani při -21 stupňů Celsia. Minulý týden sem byl na STK a emise z polské nafty naprosto v pořádku
  4. CZE

    Propíchlá nádrž

    Kdyby to někoho zajímalo tak 250,- kč zalepení nádrže (záruka 2 roky) u specializované firmy (majitel říká, že má každý den několik nových zakázek) - nádrž je nutné před zalepením vymontovat - práce v servise 2500 kč (svěšení nápravy, výfuku, demontáž nádrže a montáž nádrže, zavěšení nápravy, výfuku, dolití brzdové kapaliny, odvzdušnění ...). Takže celkem mě to přišlo na 2750 kč.
  5. CZE

    Propíchlá nádrž

    Úplně mě fascinujou ty vaše vymyšlené ceny. Jen za svěšení nápravy si v servisu účtujou necelé dva tisíce (a že jsem těch servisů obešel). Jinak nádrž opravená firmou, která se na to specializuje. Všem těm, kteří si tu dělali srandu z propíchlé nádrže a radily šroubky atd. přeji ať se jim to s tou nádrží také někdy stane. Myslím si, že je jejich poněkud divný styl humoru brzo přejde.
  6. CZE

    Propíchlá nádrž

    Spíš by mě zajímalo kolik stojí nová nadrž a kolik mě bude stát její výměna v servise než nějaké nejasné rady o nějakém šroubku.
  7. Tak mě cikorky při kradení nafty na parkovišti propíchly nádrž (je plastová) - ví někdo co s tím (oprava ? výměna ?) a kolik mě to bude stát ? Škoda Octavia 1,9 TDi
  8. Děkuji, už jsem v obraze a používám (stačí do toho trošku ťuknout a klapka se hned přepne) Na kolik myslíš by mě tak přišla oprava v servise ?
  9. Tak se teď dívám na tu složenku a je tam kolonka "Liczba punktow" (česky "počet bodů") a je to přeškrtnuté tak snad se to hlásit v ČR nebude ... Pokutu jsem dostal od Městské Policie.
  10. Dnes se mi podařilo v Polsku vjet do zákazu vjezdu (ty jejich pojebané polské dopravní značky) a dostal jsem pokutu (ukecal jsem ho svou polštinou na 50 zlotých - slovák předemnou dostal natvrdo 200 zlotých) a chtěl bych se zeptat zda mi za tohle strhnou nějaké body ?
  11. No to by mě zajímalo jak to vrátit ručně kdyby se mi to zase stalo. Jinak dneska zase o.k. a to jsem snad šestkrát startoval ...
  12. Včera mě to zase zlobilo ... Budu asi muset do servisu jen nevím jak mám pak v servisu specifikovat svůj problém - chcípací klapka ?
  13. CZE

    Osvětlení kufru

    Mám Octavia Combi (Ambiente) 1,9 TDi a vždy když otevřu dveře pro řidiče nebo spolujezdce tak se mi rosvítí osvětlení kufru což jako vůbec nepotřebuji. Nejde to nějak vypnout nebo seřídit tak aby se to osvětlení kufru zapínalo jen při otevření pátých dvěři ?
  14. Vypadá to, že tam opravdu zlobí ta klapka.
×
×
  • Vytvořit nový...