Přejít na obsah

Hondar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Hondar

  1. Ahoj, mám SIII 2,0 TDi 110 najeto 3.600 km, spotřeba od 0km do teď je 5,3 je to kombinace všech jízdních režimů a mám lehčí nohu. Jinak po D1, jedna jízda z Kladna do Vyškova a zpět, byla za 6,2 jel jsem pořád 150, když to šlo. A jednou jsem nespěchal a loudal se, jel jsem schvalně v pravém pruhu, pořád kolem 80-100km/h, Kladno - Vyškov 4,5
  2. Také mám stejný problém, obě trysky si stříkají kam chtějí, hlavně né přímo na okno. Za 3měsíce jdu do servisu, tak se s tím přihlásím.
  3. Něco podobného jsem řešil, přední i zadní pneu se mi sjíždějí téměř stejně, nechal jsem udělat velkou geometrii a vše bylo OK. Zatím mi všechna auta s předním náhonem sjížděla více přední pneu. Tak nevím.
  4. Tak jsem zjistil, že lupnutí - bouchnutí v reprácích řeší až druhé přehrání softu, je to nařízeno od Bolky při návštěvě servisu, ale mě to asi zapoměli udělat, zítra se jdu objednat.
  5. Také mi v reprácích občas lupne a je to pěkná rána, Bolka měla na autorádia svolávací akci - vybíjely baterie, mě přehráli jiný soft asi v r. 2006 a bouchá mi to pořád - jen někdy, jestli to stojí jen 300,- jdu do toho
  6. O2 2,0 TDi Mě to začalo takhle odfukovat asi v 60 000 km, v servisu mi řekli, že to začne dělat všem, někomu dříve a někomu později, prý podle způsobu jízdy, já jsem prý klidný jezdec, odpálkovali mě. Po čase jsem vezl dlouhý náklad a měl jsem pootevřené 5 dveře, slyšel jsem ten známý zvuk trochu jinak, jako kdyby byla uvolněná přepážka ve výfuku. Myslím, že příčina je ve změnách tlaku ve výfuk. potrubí - turbo začne plnit a my se zrovna rozhodneme ubrat plyn a přeřadit nahoru a v tu chvílí zadrnčí přepážka. Myslím. Nevím.
  7. Pořád o tom přemýšlím a bude to určitě dvouhmotnostní setrvačník a teď jaký vybrat, předpokládám, že ho vyrábí Valeo a Sachs. Jaký je tam asi z prvovýroby? Nebyly náhodou vadné? Jsou ty nové odolnější?
  8. Díky za radu, to bude nejspíš ono, nejsem odborník, ale myslel jsem že O2 PD má 2 předvstřiky před hlavním vstřikem. Předtím jsem měl Fiaty a ty měly CR, tak se mi to asi plete.
  9. Mě se také občas stane, že nefunguje tempomat, ale po restaru - vypnutí motoru začne opět fungovat, stalo se mi to asi 3x za 85 000 km.
  10. Mě to začalo dělat také a s najetými kilometry se to stupňuje, čili horší a horší. Začal jsem toto bouchání slyšet tak od 60 000 km, teď mám 85 000 a už to budu muset řešit. Při klidné jízdě celkem není nic znát, až při prudkém sešlápnutí plynu v motoru zabouchá, děje se to právě v rozmezí otáček 1 500 - 2 200, kdy začne turbo řádně plnit, potom už ne. Mohly by to být vstřikovače, jako kdyby nestíhaly tolik předvstřiků, ale jen jeden, jako třeba u klasických rotaček? Poraďte někdo, v servisu jsem nebyl. Chci tomu teď dát 1.pomoc - čistič do palivového systému, jestli se něco změní, uvidíme. Vůbec bych netypoval něco na poloosách, chovalo by se to myslím jinak.
×
×
  • Vytvořit nový...