Přejít na obsah

Linkage

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Linkage

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Year In
  • First Post Vzácný
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Reacting Well Vzácný

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Dobrý den, už dobu řeším možný únik chladící kapaliny, auto je Octavia 2 RS CEGA 125KW najeto 236xxx, začalo to nyní v září kdy mi přestalo topit topení v autě. Nakonec se musel vyměnit vnitřní výměník topení který byl ucpaný, po výměně auto topí jak má, poté jsem řešil únik chladící kapaliny ven z motoru, naštěstí to bylo těsnění na kovové hadici, která jde pod sáním a vede do domečku termostatu, při minulé výměně nebylo vyměněno a začalo téct. (Zajímavé že to takhle vydrželo 2 roky) Každopádně když jsem řešil tento únik tak se i vyměnila expanzní nádobka. Žádný jiný únik už nepozoruji, auto jede bez problému, nekouří a topí, teplota se pořád drží na 90 stupních, hadice lze zmáčknout bez většího problému, olej nepřibývá a chladící kapalina je také čistá, rozvody i s vodní pumpou se dělali před 60 tisíci kilometry. No a nyní k problému je to přesně 2000 kilometrů od výměny termostatu a výměníku topení, od té doby jsem dolil maximálně 10dcl a to při 600 kilometrech od výměny kapaliny. Dnes jsem jel do Prahy vše bez problému, a potom jsem dojel zpět domů a za 3 hodiny jsem znovu jel do města, a ejhle zkontrolujte chladící kapalinu, kouknu a kapalina nikde otevřu víčko a kapalina se nalila znovu zpátky na minimum. Před jízdou byla kapalina také kolem minima a při jízdě při teplém motoru byla u maxima. A nyní bych potřeboval vědět, jestli je možné že tam ještě někde například držel vzduch a teprve teď se to odvzdušnilo při delší jízdě po dálnici ? nebo mám prasklé těsnění pod hlavou ? Přitom jsem už X krát zkoušel otvírat víčko expanzní nádobky po jízdě, a bez problému jen trochu zasyčelo a nalila se zpět troška kapaliny. Nebo mám ještě zkusit víčko ? Předem děkuji, za každou radu a nebo pomoc a i za různé spekulace, ať vím jestli se mám připravit na nejhorší, a nebo tomu dát ještě čas, je totiž pravda že tohle teď byla od výměny, první dlouhá cesta, jinak se všude jezdilo Okolo 100 Kilometrů.
  2. Problém už jsem nakonec vyřešil a to výměnou za jiné rádio s jiným SW staré jsem aktualizoval ale ani to nepomohlo podle všeho některé rádia od jednoho výrobce to prostě nepodporovali a prostě neukazaovali skladby ani po Aktualizaci teď mám tedy jiné rádio a vše Funkční takže ano většinou bude problém v rádiu.
  3. Dobrý den rád bych se zde zeptal jestli už někdo řešil něco podbného jelikož si trochu nevím rady nedávno jsem zakoupil Bluetooth jednotku 3C8035730D do mé Octavie 2 RS 2010 po Faceliftu a mám zde rádio Bolero po natažení kabeláže a nakodování jednotky je vše funkčí a funguje jak má ale trochu mě mrzí že nefunguje zobrazení skladeb z telefonu a jejich přepínání podle všeho by to tato jednotka měla umět ale bohužel na radiu se nic nezobrazuje a teď teda co je tedy špatně Jestli je špatně nakódována jednotka a nebo je starý Firmware a nebo to opravdu jednotka nebo radio neumí ? Předem děkuji za všechny odpovědi a budu rád kdyby byl někdo schopný mi s tímto pomoci samozřejmě když by byl někdo ochotný mi to nakodovat a zprovoznit tak by to bylo uplně nejlepší a samozřejmě ne zadarmo 🙏
×
×
  • Vytvořit nový...