Přejít na obsah

mark8000

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení mark8000

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, při puštění pedálu spojky se ozve vrznutí a cítím slabou vibraci v pedálu. Dělá to jen při studeném motoru v cca 50% případů, zdá se mi že častěji když je vlhko, nebo prší. V létě, když auto stálo několik dní v Chorvatsku na slunku se při prvním sešlápnutí spojky navíc ozval chrčivý zvuk, jakoby o sebě něco dřelo. Při dalším sešlápnutí už v pohodě a víckrát jsem to už neslyšel. Jinak se zdá spojka OK a neprokluzuje. Končí spojce životnost, nebo by to mohlo být něčím jiným? Jo, mám OII, 1,9 TDI, 77 kW, 4x4, 2006, najeto 120 tis. Díky za radu.
  2. Ahoj, tak to mně dělá také, OVII, 2006, 1,9 77 kW, 4x4, najeto 120 tis. Je to jen při rychlosti kolem 90-110 a jen při zařazené rychlosti bez sešlápnutého plynu. Jakmile plyn sešlápnu, hučení zmizí. Zvuk jde jakoby ze zadu. Je to tedy skutečně přidřené ložisko v deferenciálu??? Mně původně napadlo, že to bude něco s Haldexem... Díky za radu.
  3. Už běhá jak hodinky, že mě to nenapadlo dřív! Sven01 díky moc za radu!!!
  4. Ahoj, po startování auta na kabely, přestalo fungovat vysouvání zadního okna. Ovládání od řidiče nefunguje vůbec, přímo na dveřích funguje tlačítko jen směrem dolů - druhá pozice (částečně nejde). Zavřít lze jen klíčkem v zámku, nebo dálkově. Zkoušel jsem reset (klíček v zámku zamčít na 3s, pustit a ještě jednou) i výše uvedené (zapni klíč do zapalování, podrž horní pozice od ridice a vyplni klic). Musí to být nějaká blbost, když to vyjede, tak bude motorek OK, že by odešla ŘJ těchto dveří? Díky za pomoc
  5. Tak dnes jsem na to přišel. Otevřel jsem šíbr a je vidět že v tom profilu stojí voda, která neodtěká těmi kanálky. Když otevřu zadní dveře, je vidět že voda teče jako kdyby sloupkem mezi zavazadlovým prostorem (mám kombi i hagusy) a částčně se dostává na plast mezi zadní sedačkou a dveřmi (částečně teče vnitřkem jako kdyby po karoserii nad blatníkem) a stéká pod kobereček. Vrazil jsem tam dneska cca 80 cm tvrdší struny ze sekačky a více to nejde protáhnout. Zkoušel jsem i auto přeparkovat aby to steklo do toho druhého a stejná situace tzn. že oba jsou ucpané a nejdou mi protáhnout. Zajímalo by mne kde ty kanálky končí. Nevíte někdo????? Vyzkouším ještě ocelové lanko. Stojím často pod břízou a v létě nechávám pootevřený šíbr. Takže předpokládám, že to bude zasrané od těch semínek z břízy. Na stropním tapecu žádné mapy nemám, takže to teče asi nějak stropem do toho zadního sloupku, protože stojím autem zkopce. Ještě mě zajímá zda je normální že to střešní okno pustí trochu vody????? Mimo jiné firma co lepí folie tvrdí že tapec nesundávali, ani žádné těsnění a věřím jim - jsou to známí.
  6. Ahoj, mám stejný problém, dělali mi folie SunTek a od té doby mně nepravidelně zateče pod oba zadní koberečky, podle mně ale skla nevyndávají, jedině že by při motnáži nějak porušili těsnění kolem okne. Mám ale O2. Budu tam muset zavolat. Dej vědět, zda jsi to nějak vyřešil. Ozvu se také...
×
×
  • Vytvořit nový...