Přejít na obsah

jarin57

Uživatel
  • Počet příspěvků

    199
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jarin57

  1. Ahoj Po základním nastavení nefunguje tlačítko na dálkovém ovladači ani tlačítko otvírání kufru u řidiče.Neví někdo proč a co s tím?
  2. Nejde mi překodovat jednotka airbagu.Neví někdo jak na to ?
  3. Nefunguje motorek ostřikovačů jak na přední sklo tak i zadní.Pojistka je v pořádku.Může to dělat páčka stěračů nebo jiný problém?Neví někdo?Děkuji za odpověď.Motorek je v pořádku-vyzkoušeno.
  4. Právě svítí po nastartování i při zvýšených otáčkách
  5. Potřebuju radu.Po výměně regulátoru alternátoru nesvítí po zapnutí zapalování kontrolka nabíjení.Po nastartování svítí .Co to může dělat? Nejsou třeba přehozeny vývody od regulátoru...
  6. Ahoj,nevíte někdo velikost klíče XZN na šroub zadního ložiska?Předem děkuji za odpověď.
  7. Nemáte někdo návod na zapojení tohoto relé,potřebuji to zapojit zpět do originálního zapojení protože mi vypadávají světla
  8. Taky jednu přidám dnes v České Lípě 2PR OMILE,auto nevím byl to fofr.
  9. no dobrý,ale jak se zbavit příčin vzniku rzi
  10. já to vidím na vnitřní homokinetické klouby hlavně ten pravý
  11. stačí k tomu šroub podložky a matka.Šroub našroubuješ zezedu do nýtu a zepředu dáš podložku s matkou,pak už stačí dva klíče a jen dotahuješ.Do originálních děr po nýtu jde použít nýtovací matice M5
  12. Tak mám taky problém s řízením KOYO a vag hlásí chybu 00817 tepelná ochrana servořízení. Nevíte někdo kde je ta ochrana.Děkuji za odpověď.
  13. Nejspíš ti vypadla volící tyč táhla řazení u převodovky
  14. R14 cvaká a R17 ne,tak co bys řekl...
  15. Podle mě na tvoje auto nepatří kola 175/80 R14.Chce to větší průměr kola.
  16. Potřebuji poradit jaký nástavec se používá na šrouby hlavy válců u motoru AKL.Nikde nic nemůžu najít.Jsou to nějaké speciální šrouby.Nechci zakládat nové vlákno.
  17. Ještě by to chtělo DP pro případné opravy.....co kdyby
  18. já jsem ti psal,že náboj drží šroub na vnitřní tisícihran a ne matice!!! Ty tisícihrany jsou označovány XZN,ne torx.Torx je hvězdička 6ti hran.
  19. nevím kde máš nějakého kecala,ale poradit potřebuješ ty.Tak se podle toho chovej.Když ti píšu,že je tam šroub s vnitřním tisícihranem,tak to není matice....
  20. jj je to tak,jen O2 má na náboji šroub s vnitřním tisícihranem který se taky mění.Ale velikost tisícihranu nevím,třeba někdo poradí.
  21. nejspíš špatný mikrospínač v zámku řidičových dveří,zkus otevřít jiné dveře a pak kufr
  22. čau místní mistři ,mám problém u motoru AWY když je studený tak jede OK,po ohřátí přestane někdy reagovat na plynový pedál,dělá to nepravidelně.Na volnoběh běží normálně.Když tedy přestane reagovat na pedál plynu,pustím pedál plynu potom přidám a motor jde.Dělá to i víckrát po sobě a pak zase jede normálně a po chvíli se to opakuje.Diagnostika nic nehlásí... Má někdo radu,předem děkuji.
×
×
  • Vytvořit nový...