Přejít na obsah

Jenda TDI

Uživatel
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jenda TDI

  1. Cau, tohle napsal pred casem uzivatel Himi na vw foru: --------- na jednom anglickem foru jsem objevil jeste druhy techto gumicek: - 1K0 955 429 - RHD 650mm - 1K0 955 429 A - RHD 700mm - 1K0 955 429 B - LHD 650mm - 1K0 955 429 C - LHD 700mm RHD = right hand drive = vozy s volantem napravo LHD = left hand drive = vozy s rizenim nalevo rozdil je udajne v tom, ze s gumickama se dodavaji jeste ty postranni cepicky a maji tvar podle toho na jake strane ma auto rizeni (protoze sterace jsou na tu danou stranu, tzn jinak napr v anglii nez u nas)... ---------- :-) tim je to jasne. Ja osobne kupuji radeji delsi variantu, tj. 1K0 955 429A a k tomu 1K0 955 429C, protoze to jde pouzit i jina auta.
  2. Ahoj, snazis se dat motorek z puvodnich neface( do MR01) svetel do tech novych facelift svetel? Pokud ano, tak ten konektor ani pasovat nema, protoze ten motorek je zcela odlisny-konstrukcne. Musis sehnat jine motorky - na facelift. Nekde v bazaru je prodavaji kolem 200...
  3. Tak jsem vybehnul ven a vyfotil to... je to jen mobilem, tak snad Ti to pomuze.
  4. Cau, ja je tam mam origo... Tj. urcite se se na facelift delaji.
  5. Sveho casu tady na foru zaznelo, ze i tento prut jde vyndat v urcite poloze (tusim nakloneni 45st) a pak ze staci trochu zabrat a on vyklouzne... Prohledej prispevky...
  6. Tak to jde, je to montazne uplne stejne jako u auta s normalni prevodovkou. Osobne vyzkoušeno...
  7. tady jsem ho zahlednul v bazaru: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25855 Jinak opravdu jen vyndas stare a das nove nic vic... funguje to vyborne.
  8. cau, jenom bych podotknul, ze ten zamecek pouziva jen prvni asi 4 stavitka - ja ho ani nemusel menit (menil jsem sadu zamku), funguje i na novej klic... Takze to nejdriv opatrne vyzkousejte, mozna si usetrite praci.
  9. nekdo je prodava na vw foru http://www.vw-club.cz/modules.php?name=For...pic&t=29048
  10. Na nauceni DO staci vlozit klic do zamku, odemknout(mechanicky) a drzet cca 5 vterin v poloze odemknout a pritom drzet tlacitko odemknout(soucasne)... a potom to same, ale drzet v poloze zamknout a tlacitko zamknout.
  11. Hmm, jsem o tom jeste premyslel a mam dojem, ze kdyz ne tempomat , tak to musi byt funkce ,, coming home,,. Tj. ze kdyz bliknes pri vypnutem klicku dalkovejma, ze to je chvilku sviti, abys dosel treba ke dverim. Jenom nevim, zda to dela jen packa ci zda neni treba jeste spoluprace s nejakym rele apod. V navodu k autu je podrobny popis jak ta fce. funguje... (pokud ho nemas, da se zdarma stahnout ze stranek skoda auto)
  12. Cau, podle me je to symbol pro TEMPOMAT.
  13. Ok, dik. Otestuju a dam vedet jak to dopadlo
  14. Ahoj, uz jste nekdo daval tempomat do O1 s automatickou prevodovkou? Je to stejne jako normalni auto, nebo se tam musi neco upravovat (kabelaz)? Dik
  15. No stale lepsi nas..nej zlodej a ponicenej plast nez ukradeny auto ne?
  16. Cau, po delsim badaní jsem prisel na to, jak udelat vytahovaky k ms303 a dalsim... Staci koupit plechovku lunchmeatu (ja ji sehnal v Albertu ale maji ji i v Tescu), a pouzit ten otevirak viz foto... Funguje to super a cena za 2ks je 50Kc a jeste si pochutnate :-)) .
  17. Cau, stejnou zavadu me delal spinac 5. dveri -stacilo ho dostelovat.
  18. Cau, taky uz jsem par namontoval, prvni jsem daval do 105 :-)) pred 8lety a dle sdeleni majitele stale bez problemu jde. Jinak s klicenkama byl opravdu chvilku problem, protoze asi jeden rok vyrabeli jine provedeni-pokud vim, momentale se vratili k osvedcene verzi. Ty ,,falesne,, poplachy,, casto byvaji vybitou autobaterii, alarm totiz take hlida pokles napeti v palubni siti (pokud jiz neni nejlepsi baterie, tak napriklad vlivem mrazu-poklesne napeti). Dobre je take nastavit otresova cidla na vicenasobnou analyzu. Jinak pokud jsi elektrikar -dat to fabie je sranda na jedno odpoledne, pokud ne, nech si to udelat... Fungovat to bude jen poradne namontovane.
  19. Cau, kdyz Te budou chtit dostat - tak a, nejsou homologovana (na vuz smis dat jen schvalene doplnky) b, mam pocit, ze je ve vyhl. napsano max. 2 pridavna svetla od kazdeho typu... Jinak na fotce to vypada moc pekne
  20. Cau, me to normalne funguje(pipe a sviti) ale mam climatronik--nemuze to byt tim, ze by to bralo udaje z nej?
  21. Cau, ja bral UG7 na octu na www.dobrepneu.cz objednal jsem je rano v patek a v pondeli jsem je dostal, cena za 4ks byla 7200,- vc. dopravy. Uz jsou na aute a bez problemu.
  22. Jenda TDI

    Je to fajn video

    Dik, je to super... A stahuje se to i lepe nez na rapidshare...
  23. Cau, ta fce by mela byt volitelna a zapnout ci vypnout jde pomoci vagu... (diagnostika)
  24. Cau u me stacilo jen doladit tycku co k tomu zamku vede - je na ni zavit a plastik. Takze jsem parkrat otocil...
×
×
  • Vytvořit nový...