Přejít na obsah

Jakub - škodík

Uživatel
  • Počet příspěvků

    823
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jakub - škodík

  1. Jen dotázek - již podruhé se mi stalo ( během 3 let ), že mi při výměně oleje strhly závit pro vypoušťák. Vana je hliník. Nevíte někdo zda se nedělá i plechová ?
  2. Kamarád mě požádal, abych zde prezentoval tento srázek. Jedná se o sraz našláplých vozů - bude se blbnout. Kategorie leštěnka tam na 100% nebude.
  3. TAK UŽ TO MAKÁ - pravděpodobně čidlo na převodovce ( kontakt ) - jen sem ho demontoval a okouknul, namontoval zpět a je opraveno.
  4. Spotřeba se při rozjetí nezmění - stále ukazuje v l/h.
  5. Ty budíky jsou v autě rok a bez problémů - dnes za jízdy mi nahlásily, že mám natankovat ( v nádrži 3/4 ) a jak sem kouk do budíků - vidim jak ručička tachometru spadla ze 120ti na 0 a už se ani nehne. A každou chvíli hlásí prázdnou nádrž ( v nádrži 3/4 ) - třeba 5x za 10 km.
  6. Na budíkách neukazuje rychlost, nádrž se různě houpe. Voda + otáčkoměr + všechno ostatní maká normálně. Pojistky jsem proměřil a některé podezřelé i vyměnil - beze změny. Co to může být ? Budíky jsou nové - v autě cca 1 rok - najeto na nich 7 tis km.
  7. Please help, nevíte někdo, kde by mi potáhly plastové sloupky kůží ? Instaloval sem na sloupek k řidiči kapličku na 3 přídavné budíky a nechce se mi to tmelit a lakovat - mám strach, že to popraská. Takže bych to radši chtěl potáhnout kůží - to bude jistota. Nevíte někdo o někom ? Dík moc za nějakej tip nebo kontakt.
  8. Souhlasim se všemi nespokojenými - na párek si můžu skočit kousek od baráku. Velice pravděpodobně moje poslední Doksy.
  9. Jinak já loni s mojím Škodíkem AGU něco málo přes 50 tis km a letos už s ním mám 27 tis km. A do nafty já nikdy nepudu - pouze benzín v turbu. Prostě mi sedne. To jen tak pro zajímavost - V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ TÍM NECHCI ROZPOUTAT DISKUZI BENZÍN VS DIESEL.
  10. AUQ dát místo AGU je trochu problém - komplet jiná elektrika a mechanickej versus elektronickej pedál. Jinak motory jsou stejný - jestli mohu doporučit, tak tam jen šoupni turbo z RSka - padne přesně kus za kus ( i když jak psal brácha bude to jen nepatrnej rozdíl ) a nech to čipnout - nejlépe sportmotor. Vstřiky máš 280 ccm a RSko AUQ i AUM maj 310 ( nebo 315 nevim přesně ) - tak ty neměň ( oni sou stejně konstrukčně jiný ). U AGU - Rs turbo + čip = pojede to líp jak RSko.
  11. Co je to ? Přední stěrače si dělaj co chtěj - někdy setřou jen jednou, někdy třikrát někdy třeba desetkrát, někdy se zastavěj normálně a někkdy třeba uprostřed okna. A někdy fungujou naprosto normálně. Mecanicky jsou v pořádku - táhla jsou nedávno nová - chodí z lehka a plynule. model 1,8 20V turbo AGU 12/1998
  12. Letos 50 tis km s 1,8 20V turbo + čip a mnoho jiných úprav a opravdu nemám potřebu do toho lejt nic jiného než shell v-power racing 100. A jen tiše a svižně jezdí a jezdí a jezdí ........
  13. Tak to se na mě nezlobte, ale prostě si musim rejpnout do zarytejch ropáků a odpůrců benzíňáků - co se děje, že tdi potřebuje benzín. Sem tu několikrát čet, že benzín patří do zapalovačů a né do aut atd. Tdi je nejlepší Berte to jako rejpaneček, nerad bych vyvolal zas nějakou ubíjející debatu benzín vs tdi.
  14. 1,8T ( Loni jsem byl s kámošem a s rodinkou na dovče - já 1,8T a on 1,6 75 kW --- oba stejně naložení - já 7,1 a on 7,4 - jeli sme svižně a já jel za nim ( abych mu neujel )) 1,8 20V nebrat - měl sem jí 4 roky a již nikdy víc benzín bez turba - jen to žere a nejede, a když to budeš lochtat - tak to sice nežere, ale stejně tak můžeš jezdit s 1,6tkou a za míň Já byh volil mezi 1,8T a 1,6.
  15. RS má ještě jiné turbo, jiné vstřiky ( 1,8T má 280 ccm nebo 315 ccm a RS má 315 ccm vstřiky ) a jiný výfuk. Jinak jednotky jdou prohodit.
  16. No u mě to zatim vypadá velice slibně - neboli v neděli bych měl mít čip na to co je pod kapotou a mělo by to jet "trochu" jinak. Pokud vše klapne, tak to bude správně jezdit už v neděli na besídce.
  17. Tak naplánujem další - ať se můžeš pochlubit. Jinak video jako vždy super - díky Jaster .
  18. Samozřejmě to byl fórek - seš vítán - budem se těšit na novou tvář.
  19. Jakub - škodík

    Fabia II RS

    Tak třeba nová Ibiza cupra dostane 1,4 TSi 132 kW = 180 PS. Já osobně tu fabku tipuju na těch 92 kW = 125 PS a my všichni čecháčci si to budem jak blbci předělávat abychom těm vw a seat stačili.
×
×
  • Vytvořit nový...