Přejít na obsah

Jeniczek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 132 zobrazení profilu

Oznámení Jeniczek

Nováček

Nováček (1/14)

  • Reacting Well Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Me to dela od cca 75tis, ted mam 96tis a je to stale stejne, po ohrati zvuk zmizi.
  2. Mam taky dvoulitr 110kw, 2015. Zatim to neresim a jezdim...
  3. Mam to uplne stejny. Po vytazeni merky jsem se vydesil...
  4. Kamera se vypne, ale bouchnuti dvermi nebo kufrem ji probudi a každý takhle aktivovany zaznam se zamkne. Pokud snizim citlivost senzoru, postrada parkovaci rezim opet smysl. Při jizde G senzor zaznam nezamyka.
  5. No vypnout samozrejme jde, ale o tom to je, jde vyuzit na natoceni videa, pokud někdo drcne do auta když stoji. To uz muzu rovnou vypnout parkovaci mod a bude nahravat jen při zapnutem zapalovani a G senzor muze zustat zapnuty. Proto bych rad, jestli někdo kdo se vyzna v elektrice na O3, nema radu, na co to napojit, aby proste nahravala vždy, když je auto odemcene.
  6. Ahoj. Nevíte náhodou, jestli lze připojit kameru tak, aby se zapnula s odemknutím vozu a vypnula až když auto zamknu? Mám ji teď napojenou na zapalování, ale v tomhle případě je mi k ničemu parkovací mód. Vypnu zapalování, kamera se vypne, ale při každém bouchnutí dveřmi, nebo kufrem se zapne pomoci G - sensoru, aby nahrála nehodu při parkování a navíc tento záznam uzamkne.
  7. Ahoj, mám dotaz. Zapnul jsem si k předním denním LED páskům i zadní LEDky, ale zároveň se zapnulo i osvětlení SPZ. Lze Vypnout SPZ, aby svítilo jen v poloze AUTO a dál.....
  8. Studeny motor. Po ohrati zvuk zmizi. Motor2.m4a
  9. Mam presne to same. Za studena, pak to zmizi. V servisu sundali multiremen, aby vyloucili veci okolo a jde to z motoru. Prej nekde od rozvodu. Takze jsem mel obavu, ze budu delat rozvody uz v 85tis km....
  10. Jeniczek

    Ostřikovače

    Já dával zpětný ventilek na Octávii. Tam to stříká taky velmi opožděně. Fotky pro inspiraci..
  11. Podle obrázku bys měl poznat, jestli máš aktivní kapotu nebo ne.....
×
×
  • Vytvořit nový...