Přejít na obsah

XtraiL

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení XtraiL

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. A jak se da k tomu dostat ??
  2. Tak je to asi 8V !! Je to mozny proste mi sviti kontrolka volant s vykricnikem !!! A v servise mi rekli senzor rizeni sice to nebyl servis skoda ale takovy ty obycejny na vsechny vozy. Mas pravdu bude to asi ten senzor otaceni uhlu.. a vis kde to najit ????
  3. Chtel bych se zeptat mam fabii rok 2000 do provozu 2001 je to comfort a motor 1,4 MPI 12V. Potrebuji si vymenit senzor rizeni a nemuzu ho najit .. muzete mi nekdo poradit kde presne je a jak se k nemu dostanu ?? Diky ..
  4. vyndal jsem z auta baterku protoze strasne blbe auto startovalo tak jsem zmeril baterii a zjistil jsem ze je uplne vybita !! Pres noc jsem ji nabil a ted rano jsem ji dal do auta a ted uz vubec nemuzu nastartovat !! Newiite cim to muze byt ??? Potrebuji to nutne vedet protoze jezdim do prace .... diky za odpovedi
  5. XtraiL

    fabia, Baterka

    Chci se optat kdyz chci nabit baterku ve fabii tak musim odpojit kontakt + , nebo jen na to pripojit nabijecku a nic vic ??? Samozrejme ze musim odsrubovat vicka od dolivani !! Diky
  6. XtraiL

    Fabia Senzor

    Chtěl bych se optat, jestli je možné dát do Fabie r.v. 12/2000 "senzor úhlu natáčení kol" z druhovýroby zn. KOYO: 6Q1423291E nebo se tam musí dát jen orig. č. 6Q1423291D. Za info dík.
×
×
  • Vytvořit nový...