Přejít na obsah

khekar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem khekar

  1. Ahoj, zhasíná digitál na přístrojovce, na klepnutí se probere. Opakuje se to stále častěji. Díky za radu.
  2. Ahoj, nevím jestli není problém už vyřešený, ale podle mě se přidírají naklápěcí lopatky turba.
  3. Ahoj, mám problémy se spojkou na Octavii l 1.9PD 96kW r.v.2004. Při rozjíždění přes spojku, se auto začne samovolně rozjíždět i když spojku znovu sešlápnu. Abych mohl vyřadit, tak musím vypnout motor. Když auto stojí na místě, vypíná spojka normálně. Přítlačný talíř a lamela spojky je nová a teď i hlavní spojkový válec. Centrání ložisko zůstalo staré. Nikde není viditelný únik kapaliny. Díky za všechny tipy a rady. Karel
  4. ahoj, neztrácí to výkon náhodou až těsně před hranicí 3000 ot?
  5. Já to nahřívám, ale i tak to jde někdy i se závitem. Potom to protáhnu závitníkem a namažu CU pastou
  6. Ahoj.řešil jsem podobný problém. Ostatní jednotky komunikovaly a motorová ne. Nakonec to byl studeňák na relé jednotky, je pod volantem za krytem.
  7. Ahoj, běžně montujeme kotouče ATE a zároveň samozřejmě nové desky ATE. Je to prvovýroba a není s nimi problém. Je ovšem nutné dodržet pokyny výrobce a asi 300km brzdy "zajet"
  8. Ahoj, to je sice problém, ale všechno je řešitelné.Buď dobrým vrtákem odvrtat jen hlavu šroubu a nebo vysoustružit trubku do díry v elektronu a vnitřkem navařit na šroub. Asi to bude chtít nějaké lepší elektrody.
  9. Ahoj, tento problém řeším poměrně často a cena za komletní hadičku s ventilkem je drahá. Používám hadičku ze stejného materiálu která je použita na Favoritu a stojí 120,-Kč. Jen je problém s ostrým ohybem. Proto ho dělám pozvolnější a při opatrném nahřátí se moc nezbortí. Délkově jdou dvě hadičky.
  10. Když je vůle na tyčce řízení, tak to jemně klepe, ale nelupe, podíval bych se na pružinu a nebo uložení tlumiče
  11. Zdravím, jestli že motor jede jak na dva válce a chvilku kouří, tak bych se přikláněl k vadným žhavícím svíčkám. Doporučoval bych výměnu všech čtyř.
  12. khekar

    Auto netáhne

    ahoj, podobný problém jsem řešil nedávno. Motor netáhne, Vag nic neukáže. Vyčistil jsem klapku spreyem na klapky a dalším spreyem na senzor váhy vzduchu jsem vysříkal váhu. Auto jede jako z praku. Sprey na váhy spolehlivě účinkuje i na TD. Na nákup nových dílů je vždy dost času.
  13. namontovali jsme těch zámků několik a tento problém jsme řešili nedávno. Doporučuji zámek demontovat a odeslat do Zlína na opravu. Tam na to mají odborníky a náhradní díly. Nějaké mazání a jiné pokusy zámek oživit se může vymstít někdy v budoucnu a třeba mimo republiku.
×
×
  • Vytvořit nový...