Přejít na obsah

sedanus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    69
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem sedanus

  1. Inspiroval jsem se na stránkách ahifi a koupili jsme repro gladen i ty odhlučňovaci polepy. Polepili jsme dveře,vymenili repro.Zvuk se vylepšil,ale odhlučnili jsme navíc celý kufr vč.podběhů a zakryli kobercem.To už i má drahá polovina uznala,že to hraje líp a auto přestalo šumět.Zázraky nelze čekat,ale měnit rádio mi přijde zbytečné.
  2. Já s tímto motorem mám dlouhodobou spotřebu 7,9l. Jezdím sám, denně 14km z toho 5km městem s pěti semafory, kde stojím a zbytek mimo město. Do prace je to v poho, dostanu se na 7l, ale zpátky je v tom ještě školka a nákup a tam pak to naskakuje do 9al. Nejezdím podle pc, ale podle zvuku motoru.
  3. Taky mi připadá, že klima nemá potřebný výkon. Ve srovnání s yetim je asi o třetinu slabší. Taky si myslím, že chybí středové výdechy, které by foukaly do prostoru posádky. Ten velký co fouká na strop z palubovky,mi připadá k ničemu. Zitra vyzkouším radu Joseamiga.
  4. Tady je odkaz: http://forum.skodaclub.pl/skoda-citigo/nadkola-tylnie-t12750.html
  5. Řešili to na polském škodaváckém fóru, kdy tento díl objednávjí u vw + montážní sada a montují na city. Když se ten podběh přiloží k autu tak pak víš, kde udělat díry-jsou tam od určitého ročníku už nachystané pod vrstvou barvy.
  6. Chlapci... to je slovíčkaření. Je to prvek výbavy není to prvek výbavy... Prostě ve fabii(sedan)z roku 2006 jsem ty věci tam měl a byly tam od náběhu výroby. Taky to bylo levné auto pro českou rodinu(alespoň dle testů), bylo sice menší, ale z obsáhlejší výbavou a levnější.
  7. Rapid byl od počátku dělanej jako levná náhrada O1.Room měl být malým mpv,ale úzký podvozek to auto deklasoval.Ale jsem si jist, že room je lepší volba, jelikož určité prvky výbav rapid nemá. Technikou podvozku ty auta jsou stejné a i když rapid je novší nepřináší nic závratného. Kromě ceny.
  8. Tak ti slone gratuluji . Klidně Ti dám na papíře (s firemní hlavičkou, se svým razítkem a podpisem Vrabčáka ), že na základě zmíněné volby, nejsi tak blbý jak vypadáš . Při vzpomínce na posledních několik měsíců, které jsem musel s Tebou v kanclu protrpět, kdy jsem Ti pořád říkal Rooma, jedině Rooma(na základě toho co jezdíš a k čemu Ti bude) a ty jsi neustále rozváděl své fantasmagorie o nějakých dustrech a ix20(jo, taky přišla na přetřes holobyt Yetina, ale tam jsi brzy pochopil, že nějaká sapácká holota nemůže jezdit autem jako managment první linie ), tak konstatuji, že má námaha nešla vniveč a tu láhev si tedy v pondělí zasloužím(snesu i to víno, když teď tak hubneš - s vinotéky, ne s Kaufu!!!). Myslím si, že volba je dobrá, Rapid je novší a možná hezčí, ale v některých oblastech je ... . Šťastné kilometry Ti popřeji až při té druhé láhvi, jak auto bude ve stodole.
  9. Tak jsem spozoroval, že mi zatéka do auta zadním stěračem. Normálně jsem auto umýval a pak jsem otevřel zadní dveře ať uschnou a najednou koukám, že je tam malý pramínek vody. Spozorovali jste něco podobného?
  10. Odpověď z MB na dotaz jaké lze použít zimní pneu na Yetiho. děkujeme za Váš e-mail Níže Vám zasíláme přehled povolených alternativních kombinací kol a pneumatik pro model Yeti s motorem 1.4 TSI/90kW: 205/55 R16 91T 6J x 16 ET50 povolené sněhové řetězy 205/55 R16 91T 7J x 16 ET45 povolené sněhové řetězy 215/60 R16 95H/T 7J x 16 ET45 nepovolené sn. řetězy 205/50 R17 93T 6J x 17 ET45 povolené sněhově řetězy 225/50 R17 94W/T 7J x 17 ET45 nepovolené sn. řetězy
  11. Dal jsem přednost rozměru 215/60/R16 s vědomím, že sněhové řetězy nenasadím.Myslím si, že otázka řetězů je aktuálni pro ty, kteří bydlí v odlehlých horských oblastech. Od malička jezdíme na hory lyžovat a poslední léta jsou všechny cesty v horských střediscích vždy normálně sjízdné. Prostě si myslím že drtivá většina těch, co ty řetězy mají jako já, tak je akorát před zimou prohlídne a nakonzervuje.
  12. Naprosto stejný rozměr zimních michelinek jsem taky objednal.Kdysi jsem měl michelinky jako letní gumy na corse a jizdní vlastnosti byly hodně dobré, hlavně byly tiché a relativně dost najely. Ty zimní A4 si drží v testech vysoká místa a hlavně mají perfektní výdrž.
  13. Jedno ze služebních aut máme krátkou Fabii HTP 47 kW, kterou střídá asi deset řidičů. Jezdí hlavně kolem komína sem tam dálnice, servisovaná v autorizovaném servise a doráží 300.000 km. Od naší dispečerky vím, že se na tom autě, kromě servisních prohlídek mění jenom podvozkové díly a motor je stále origo.
  14. Díkec, a jestli mohu, tak bych prosil sken s těmi alternatívními rozměry, které se dají montovat.Jsou na konci dole TP.
  15. Čau kluci byla by možnost tady dát sken té části velkého TP, kde se uvádí jaké pneu na jaké ráfky je možné na yetiho namontovat? Konkrétně pro 1.4 TSI.Díky
  16. MR 2007, před nedávnem při 91.000 km vibrace při volnoběhu. V servisu konstatovali ztrátu tlaku na 2. a 3. válci.Takže proběhla montáž opravné sady od škodovky - hlava a katalyzátor za 11.068 Kč včetně práce.
  17. Ahoj, chci se zeptat jaké křídlo na kufr jste dali na sedana a jak ho přimontili(lepit nebo šroubovat)?
  18. Před pár léty mi poradil jeden známej maník ať misto hadříku zkusím obyčejnou obvazovou vatu a musím říct, že naprostá spokojenost.
  19. sedanus

    Řadicí páka

    No jak jsem koupil new fabuli tak ještě cestou domů se mi ta páka taky protáčela, ale stačilo jen pořádně narazit a je už OK. Protáčela se tak asi 10 mm do leva a do prava.
  20. Dobrá zkušenost s AZ PNEU. Dobré ceny,solidní jednání.
  21. nie ani nemienim, studoval som chemiu, robim v chemii, a robim mimo ineho aj s velmi cistou destilkou, chlapikom to rozozralo aj chladic, hold povytahovalo to kovy a mineraly a chladic bo,l resedkavy. Co s atyka laku, niekde v Amerike je jeden veeelmi dobry specialista na staranie sa o lak auta, tam som to cital co presne to sposobuje..... dost to vysusa lak Ten odborník se jmenuje Horst Fuchs,vojácí mu střílí po kapotě a on sám si na kapotě smaží vajíčka... Fabko ještě jednou Ti říkám okolo nás je podstatně víc agresivnějších věcí než pitomá destilka. Ta tomu ublíží podstatně míň než voda do ostřikovačů,ptačí ho.no je 1000x horší než destilka. Jestli jsi fakt od fochu (chemie) tak si vem do laborky vzorky deště z nějaké průmyslové aglomerace a výjde ti něco, z čeho se trochu zhrozíš. Jenom pak nepiš, ze po každém dešti myješ auto.
  22. Wikippédia slobodná encyklopédia... že? Taky jsem na VŠ do ní koukal.
×
×
  • Vytvořit nový...