Přejít na obsah

stanley.t

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem stanley.t

  1. -jestli je to dif..... to nevim, pro mne je to nejaky kryt dole na narazníku stříbrné barvy. Zblízka jsem to neokukoval, je jich tady málo a číhat u Kaufu a lezt na zem se mi nechce. Nálepka by sice neplnila učel, ale jen by lahudila oku. Další co mi vzadu vadí je že HTP nemá vyvod vyfuku videt.
  2. - kolik asi stojí ten HLINIKOVY kryt zad. nárazníku? MOOOC se mi to líbí, ale mam jen HaTaPku.Dá se to doma na kol. namontovat? Napadlo to někoho napodobit nalep. stříbrné nálepky.?Kdo je u zdroje vystřihne to, nalepí a uspěch za 300,-.
  3. -vOstravě se auto houpe skoro všude, ja jezdím dost ostře a 70 koní si vychutnávám. Je možné,ze si auto prisaje vzduch ale rezerva mi svítí jen malokdy a ty hupy na D 47 zbrousili dost brzo. JE ale pravda, ze vždy peláším vice než 100km/h.
  4. - jezdím každý den za tmy do práce-6km městem,pak asi 6km po Ostravské dánici a pak zase 10km mestem. Za 8měs. se mi 5x stalo vzdy v useku asi 1km, že auto HTP nedává asi 10sek.benzin, klesá rychlost a pak se vuz zase chytne.Je to vzdy v useku D-47 který se proslavil zvlněním asf. koberce.Stalo se to sice jen 5x, ale je to dost nepříjemné a znám to ze svých aut kterým občas došel benzin nebo LPG.
  5. stanley.t

    Plasty Scout

    mne by zajimaly zase jen plasty zadních dveří. Jsem druhý maj. a nekdo trochu škrabl z.dveře. Laku není nic, ale je to vidět hlavně po umytí.Byl by to sice takový hybrid,ale davat to kytovat a lakovat se mi nechce.
×
×
  • Vytvořit nový...