Přejít na obsah

zvik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení zvik

Přispěvatel

Přispěvatel (5/14)

  • One Year In
  • One Month Later
  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • Collaborator Vzácný

Nedávné oznámení

6

Popularita

  1. Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,jestli by byla možnost dokódovat čtení DZ?Auto O4,VIN "TMBJR9NXXLY008438",výroba 03.03.2020.Vůz by měl mít vše,dokonce i tlačítko "Travel assist" na volantu,jen tomu chybí to čtení DZ.AS se k tomu staví zadkem,důvod,proč to nejde,nechce sdělit.

     

    Děkuji za zprávu

     

    z.vik@hotmail.cz

    1. ssav666

      ssav666

      ferda25@yandex.ru

  2. Ano, jsem přihlášený jako host a ani sebe nevidím, jenom + jako přidat uživatele.A to nejde.Asi to nechám, až budu v Čechách.Myslel jsem, že když to do vypršení aktivace, fungovalo, tak problémy nebudou a ani jsem to nezkoušel.Navíc se to nedalo zaplatit kartou, údajně nedorazila objednávka,ale platba ano.Nakonec jsem to musel zaplatit z účtu a banka si strhla poplatek za zahraniční platbu.
  3. Na NTB se bez problémů přihlásím,v autě je ikona šedá.Nelze se přihlásit jako uživatel.
  4. Služba Škoda Connect je nedostupná, restartováno xxxxkrát, že by chyba SA?
  5. Ale je divné, že v aplikaci MyŠkoda auto vidím na správném místě.
  6. Restartováno několikrát, bez výsledku.Momentálně jsem mimo republiku, ale zkoušel jsem se připojit na účet, také se nezdařilo se.Mám pocit, jako by nefungovala data.Z PC se normálně přihlásím
  7. Ano,tak to mám.Při cestě na dovolenou to nenahlásilo ani jednu uzavírku nebo kolonu.Pokud jsem měl ještě starou aktivaci, vše fungovalo, problémy na cestách hlásilo.
  8. Žádné kódy jsem nedostal,v aplikaci My škoda i Škoda connect je vše aktivované.Nechodí pouze Infotaiment online,Care connect funguje.
  9. Vše aktivováno.Čekám,až se AS ozve,pro sebe si to nenechám.
  10. Jak píšu,infotaiment online(Aktualizace map online - Stažení,Dopravní informace online atd.)Zaplaceno,aktivováno,ale nic nefunguje.
  11. Dobrý den,zkoušel někdo po skončení aktivace "Infotaiment online" zakoupit opět tuto službu? My jsme se firmě"Škoda" svěřili,po mnoha peripetiích tuto službu zakoupili.Jaké bylo naše překvapení,když jsme zjistili,že tato funkce nepracuje,tak jak předtím.Po dotaze ve AS nám bylo sděleno,že službu zajišťuje třetí strana a oni za nic neručí.Ale peníze si vzali. Začínáme litovat,že jsme se této firmě svěřili již po páté.
  12. Tak pak dejte vědět.Také se stejným problémem "DZ" bombardujeme škodovku.Sice máme MR2020,ale krom DZ má snad vše.Poslední odpověď je,že nelze zakoupit.A důvod_prý by se musel vyměnit infotaiment.Psal jsem několika lidem,kteří se tím zabývají.Nestačili se divit,co všechno si dokážou vymyslet.
  13. Jenom nechápu,proč by se měli vrtat v softwaru.Jeli jsme v autě,které bylo vyrobené 3 dny po našem a "Čtení značek" mělo.Dle datového listu jsou takřka identické.Tak by snad stačilo tuto funkci povolit.Potvrdil mi to i servis.
  14. Nezkoušel někdo opět kontaktovat Škodovku ohledně "Čtení značek"?Dnes mi odepsali toto: požádali jsme kolegy o prověření možnosti dokoupení funkce na přání – Rozpoznávání dopravních značek. Je nám líto, ale na základě provedeného prověřování kolegy z příslušných technických útvarů nám bylo sděleno, že pro Váš vůz tato možnost není k dispozici. Tuto funkci je možné objednat pouze pro vozy, které jsou vyrobeny až po 25. kal.týdnu/2022 a Váš vůz byl vyroben v březnu 2020. Každou chvíli tvrdí něco jiného.Ale proč to nejde,to tvrdošíjně odmítají sdělit.
×
×
  • Vytvořit nový...