Přejít na obsah

bartuch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    77
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem bartuch

  1. http://www.aluramecky.cz/e-shop/aluramecky...el-id:721.eshop
  2. No udělat určitě ne,nemám na to moc času,a práce nic moc.barva trochu zkresluje ale v realu to docela jde,je to odstín nějaké oříškové nebo tak nějak.turbo jsem napojoval před palivovou lištou,tlačí cca 0,8-1,0.
  3. Ahoj,mám taky uni držák od X Tune,Octavia má výhodu že má docela široký sloupek tak tse tam docela vejde,už si ale nepamatuji jak tam šel,protože jsem ho chtěl spojit se sloupkem.koupil jsem jiný kryt sloupku,vzal držák ,trochu rozměřil a ořízl a uzpůsobil držák na sloupek,sešrouboval jsem to,rouno ,pryskyřice,kyta brousit a brousit.mám foto pouze když jsem to dodělával.
  4. Něco podobného co dával do odkazu Badys,všechny jsou na stejném principu.
  5. Ahoj,tohle jsem taky řešil když jsem zahladil víko kufru,koupil jsem odskok něco takového co navrhuje Badys,upevnila tak dále.Rozabral jsem zámek kufru-odvrtal nýty a pzavařil jsem druhou pozici západky zámku aby při sepnutí magnetu vyskočil kufr.Vše jsem složil dohromady a dal nové nýty.Možná budeš muset vyrobit nové distanční trubičky do zámku to už nevím přesně mám to přes 4 roky tak už jsi to moc nepamatuji.Jetli jsi zručný a máš čím zavařit západku zámku tak práce na hoďku.
  6. bartuch

    Rozpera

    Přišroubovaná je skrz celý podběh,jsou tam nerez šrouby a matky.rozměr šroubu si už nepamatuju .
  7. bartuch

    Rozpera

    je přišroubovaná na každé straně 4 šrouby skrz podběh.značku nebo výrobce už nevím.
  8. bartuch

    Rozpera

    Rozpěra je dobrá věc.
  9. bartuch

    Isofix

    Já mám rok 2000 a mám ho taky,
  10. Ten poslední pohárek v Koktách jsem dostal já
  11. Prijedu až v sobotu-práce ,ale určitě mě bude v neděli bolet hlava jako loni
  12. já jsem je dal na opěradlo zadní sedačky.U subíku jsem dal připojovací spojku od Emphaser aby šel rychle vyndat ven.
  13. už to mám komplet osazené a zapojené ale foto ještě nemám od shora je:tlak turba,voltmetr a teplota oleje.
  14. koupil jsem uni držák asi za dvě stovky,kryt sloupku na vrakáči a potom trochu práce s dopasováním a pak rouno ,laminát a hotovo...asi nejednoduší řešení a vypadá to docela dobře.
  15. bartuch

    Chip 1.8T

    Ahoj mám už druhé auto upravené panem Helclem Z ABW z Č.Budějovic a stopro spokojenost.Na octě 1,8t mám po úpravě 141kw,tuto firmu ti můžu za mně jenom doporučit.
  16. já tam mám Bidrina přes dva roky a zatím spokojenost,občas sice poladím nastavení ale jinak super
  17. Čus chlapi sraz byl super piva dost a slivovice taky.ráno jsme museli zmizet protože začínalo vedro jako .....a ject po opici nic moc.v praze jsme stáli na nuseláku dost poldů a záchranka asi nějakej hopsal.teď už bude snad dost času tak budeme jezdit když nás teda vemete.
  18. No musím se aspoň podívat na foto když mi to nevyšlo sere mě to ale stará matka nepřijela tak jsem dělal zdravotníka já.
  19. Mám rodinku nemocnou tak čekám jestli přijede tchýně abych mohl vyrazit,doufám že sebou hodí,když tak přijedu přímo do Bechyně.
  20. Tak v 13.00 na parkovišti na proti výstavišti nebo před výstavištěm abych nestepoval někde jinde?Přezuto už mám tak jsem zvědav na projížďku.
  21. Miha77 - to jsem byl já a ty jsi se tam otáčel ne?
  22. ok, v 13:00 v Č.B na parkovišti naproti výstavišti .Do kolika ale zůstanu nevím leda bych ukecal sedmiměsíční dcerku jestli mě pustí.
  23. dal jsem podvozek Weitec předek -55mm zadek-35mm,kola mám 8,5x17 ET30 a pneu 215/45/17 a za dva roky, co je na autě, tak jsem ještě ani jednou neškrtnul.
×
×
  • Vytvořit nový...