Přejít na obsah

Seky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    218021030

Oznámení Seky

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Seky

    Volba tlumicu

    Kluci chtěl bych se zeptat?Je nutné po výměně tlumičů dělat geometrii?Slyšel jsem různé názory. Díky za odpověď.
  2. Měli ji poslední v JSM AUTO v Tyníšti nad Orlicí.Krabička byla pěkně zaprášená,však tam taky ležela od r.00.Musí se zkoušet autosalony.Já uspěl až u 7 dealera.Hodně štěstí.
  3. Tak uz ji mam v aute.Je vyborna vsem doporucuji.Hned jsem se s ni musel jet projet.je pravda,ze v noci me vubec neosvetluji auta za mnou.
  4. Díky.To jsem tady v okolí zkoušel,ale nikdo nemá na skladě.
  5. Kluci nevite,kde bych mohl ted sehnat tuto roletku?Skodovka ji pry ted nedodava,respektive se neda objednat primo od skodovky.
  6. Seky

    letne pneu

    Mam na Pirelli P6 najeto 5000 km a muzu jen doporucit.Maji vyborne vlastnosti na vode i na suchu.A po predchozich Continentalech jsou mnohem tissi.Bez do Pirelek jednoznacne.
  7. Já mám origo NGK a bez problémů,jinak výměna dle servisního intervalu po 60000km.
  8. Já už přezul dnes.Jsem z Hradce Králové a včera tady odpoledne chumelilo.Teploty už jsou opravdu na zimní pneu. Taky se mi moc nechtělo.
  9. Ahoj Jerry. Chtěl bych se zeptat,jestli se ti nějak výrazně zlepšilo řazení po výměně oleje v převodovce?
  10. Seky

    Klimatizace-manualni

    Diky moc myslel jsem si,ze je to zkondenzovana voda.
  11. Kluci mam Octavii 1-1,8T m.r.00 a mam manualni klimatizaci. Stalo se mi ted po popojizdeni po meste se zapnutou klimou,ze po odstaveni auta jsem na nsel pod autem malou kaluz-je to voda. Je to normalni???Pri jizde na delsi trasu po odstaveni nic,jen kdyz popojizdim-auto se ohreje na miste apak pustim vetraky na plno.
  12. Mockrat diky.Dnes jsem to uz zprovoznil.Opravdu bylo nejlepsi vyndat radio vcetne ramecku a potom to slo krasne vytahnout.Na bocich toho spinace jsou takove plechove lyzinky a za ty to drzi.Jde to lehce vysunout.Te n spinac byl jen nejak kousnuty.Rozpohyboval jsem ho a vse chodi jak ma. Jeste,ze toto forum existuje.Diky za rady.
  13. Kluci nevite jakym zpusobem vyndam ten knoflik-nerad bych to nejak porejpal,nebo ulomil???
  14. Zacal mi stale svitit knoflik vyhrivani zadniho okna,i kdyz je vypnuty. Nemate nekdo zkusenost? Musim vymenit zarovku?
×
×
  • Vytvořit nový...