Přejít na obsah

j.karol

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem j.karol

  1. Tak auto je dany skoro do puvodni podoby, akorat tam nemam par detailu Bohuzel s pojistovnou byl problem, protoze technik ktere auto ohledaval udelal chybu Nastesti se to vse vyresilo, ted uz jenom dodelat a zas jezdit Prohledal jste okoli? Me ho nasli na druhe strane Prahy, kde bych to necekal i kdyz to tam znam. Jinak moi spolupracovnici nasli ve ctvrtek auto po 7dmi letech byla hodne vykulena kdyz ji volali policajti ze se ma dostavit Takze jak rikam. Nadeje umira posledni.
  2. Mas nejaky foto?? Me ji ukradli a po 3dnech nasli, ale uz se to tahne s pojistovnou vice nez 2 a pul mesice. Kdyby tu byl nekdo kdo se vyzna v pravnich krocich atd. at mi napise SZ. Cela udalost ohledne meho ukradeneho a nalezeneho auta se pekne komplikuje a asi na to budu potrebovat pravnika.
  3. nadeje umira jako posledni, treba se jeste najde pokud ji zaparkovali tak blbe jako tu moji tak si na ni nekdo bude stezovat
  4. smiseny na jednu stranu radost ze ji nasli a na druhou stranu mi nechteli rict v jakym je stavu.
  5. to delam kazdy den, projizdim okolni ulice a parkoviste. Bohuzel je tady toho moc
  6. Dnes 21.6. mezi 5:30 a 7:00 byla odcizena tmave zelena Octavia Combi rok 2000 v Praze Poznavaci znameni: Denni sviceni v kapsach viz foto ploutef misto anteny viz foto skrabanec kousek od vicka nadrze o delce cca 10cm modro cerveny podvsviceni interieru viz foto zluty brzdovy trmeny velke prave zrdcatko kdyby nekdo mel nejaky info tak me prosim informujte SZ Dekuji prosim admina o smazani. Auto nalezli ve Zbuzanech. Auto zustalo cele. Ukradli radio, naradi, nemeckou lekarnicku (proslou asi 3roky), zarovky, Poskodili: denni sviceni, plasty na stredovem tunelu a neco delali v motorove casti. Ted uz je auto v nemocnici, kde bude minimalne tyden a potom do druhe kvuli zabezpeceni. Dekuji spoluobcanum, kteri nahlasili ze tam stoji cizi auto a "prekazi"
  7. a ma nekdo oznaceni toho motoru (96kW)? Je u nej mozne nechat 6qv?
  8. Ta 81 byl jenom priklad. Tu muzu mit skoro zadarmo. Jeste jsem nepatral jaky motory se presne delaj. Zajimalo me jaky problemy s tim muzou byt. Budu menit kvuli vykonu.
  9. Zdravim Vas, chtel jsem se zeptat mam Octavku kombika 4x4 a dostal jsem nabidku ze muzu mit novej motor (81kW a vic) ale nejsem si jist jestli mi tam pujde prevodovka kterou mam 6kv. Nema s tim nekdo zkusensoti? Dekuji za odpovedi a popripadne rady
×
×
  • Vytvořit nový...