Přejít na obsah

Honza01

Uživatel
  • Počet příspěvků

    36
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Honza01

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, zjistit příčinu asi bude hodně těžké. Mám něco podobného. Je to Octavia II 1,9TDI 77kW 4x4. Na každý rychlostí stupeň přesně v pásmu mezi 2200 až 2500 otáček mi něco vibruje nebo rezonuje v autě. Čím vyšší rychlostní stupeň, tím je to víc znát. Na šestku jsou vibrace tak silné, že cítím brnění ve volantu. Epicentrum :-) vibrací jde jakoby odspodu auta z místa za řidičovým sedadlem, ale těžko říct, odkud se to skutečně přenáší. Stejně si pořád myslím, že to jde od motoru. Setkal se s tím někdo? Myslel jsem si, že je to od kardanu, který přece jenom něco váží a mohl by tohle dělat. Jenže otáčky kardanu se zvyšují v závislosti na rychlosti auta a ne na otáčkách motoru, takže to jsem zase vyloučil...
  2. Závody WTCC - Mistrovství světa cestovních vozů. Dostal jsem dvě pozvánky opravňující k volnému jednorázovému vstupu na tribuny T2, T3, C, D, G. Nehodlám tam jít, takže je nabízím tomu, kdo si přijde jako první. Je to tento víkend 20. a 21. června 2009. K převzetí v Brně. Vyhrává ten nejrychlejší, rezervace nedělám. :-) tel.: 732 848 929
  3. Může mi někdo vysvětlit, proč je u nás kolem silnic vysázených tolik stromů? Pokud se nejedná přímo o les, kde to chápu, tak jaký mají tyhle stromy smysl? Kromě toho, že se o ně zabíjí spousty lidí...
  4. No vida, víc takových muzikantů... Já bych samozřejmě mapy zdarma nestahoval, to se fakt nemá. Jen jsem se ptal...
  5. Vybírám si navigaci do auta a zajímá mě, do kterých značek lze na internetu stáhnout mapy jednotlivých států zdarma. Přes torrenty, DC atd... Nezajímají mě navigace v telefonu. Díky.
  6. Jen si musíš dát bokem nějakou zásobu peněz, aby tě nepoložili zákazníci, nebo spíš zákaznice, které ti budou zboží vracet v zákonné lhůtě 14dnů, protože se jim do toho nevejde zadek. Takových vyjebávek je dost, tak bach na to. Chce to slušnou rezervu.
  7. http://www.torrentspy.com/ určitě tady bude někde ke stažení celé DVD... stačí hledat. ENJOY
  8. Zadej do googlu PC Navigator 6. Někde na slovenským warez foru jsem našel linky na rapidshare a mělo by to fachčit i v PDA. Mně to v notebooku valí bez problémů.
  9. Honza01

    N1

    ty musíš být v cizině registrován, jako plátce z jiný země (notářsky ověřenej překlad ŽL nebo výpisu z OR) a koupíš to bez DPH. Tady naopak tu dan musíš při dovozu zaplatit a pokud ti ze zákona vzniká zároven nárok pro odpočet DPH, tak ji opět dostaneš zpátky. Ta poslední transakce samozřejmě probíhá jen administrativně v rámci příslušných kolonek danového přiznání. je to vlastně hrozně jednoduchý. Ach sooo.... Tak to zní výborně. Díky moc!
  10. Honza01

    N1

    Nechtěl bych být za blbce, ale jak je to s vrácením DPH, když DPH platím v cizím státě? Koupím - li si auto na odpočet DPH v ČR za hotové, tak mi DPH vrátí obratem. Ale... Koupím - li si auto na odpočet DPH v Německu, tak mi DPH vrátí finanční úřad ČR a bez keců? Moc se mi to nezdá, ale nejsem odborník...
  11. Zkus tento kontakt : FMiloslav email: fbs@centrum.cz ICQ: 172666042 tel.: 607 909001 Je to velkodistributor ... urcite pomuze Zkusím, díky moc.
  12. Otázka možná trochu mimo téma. Kde se dá v Brně nebo blízkém okolí koupit fólie Tecsound? Poraďte...
  13. Přesně tak, stačí obyčejný WD40 a trochu času. Jeden den jsem to pořádně prostříkal WDčkem a nechal tak. Asi za čtrnáct dní používání jsem si najednou uvědomil, jak jdou ty dveře lehoučce otvírat. Mazivo se prostě konečně dostalo tam kam mělo a dveře nyní fachčí k plné spokojenosti. Takže trpělivost.
  14. Podložky hotový, všechno nachystaný, teď bych to rád vytlumil. Jakej Tecsound tam mám dát? Kde ho mají nejlevněji?
  15. Auto má převozní RZ a ty mají svou pojistku.
×
×
  • Vytvořit nový...