Přejít na obsah

Pohori

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Oznámení Pohori

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Můžeš upřesnit jakou anténu chceš použít?
  2. Myslím, že je jich přibližně 6-8. Při demontáži stačí trochu odpáčit výplň třeba ve spodní části a posvítit si tam baterkou a je vidět, ve kterých místech je výplň uchycena a drží v plastových příchytkách.
  3. Rozdělával jsem výplň asi před 2 roky docela to šlo jenom je nutné opatrně odpáčit plastové příchytky (trny), které můžou prasknou ale dají bez problému koupit nové (cca 10kč/ks). Myslím že v servisech na to odpáčení používají plastový klín, já jsem to páčil širokým šroubovákem.
  4. Bohužel zatím jsem žádný nepotřeboval, ale těch nabídek je na netu spousta. Určitě to chce některý specializovanější obchod a zaslat jim jaký zesilovač používáš (např. původní škodovácká anténa s integrovaným zesilovačem) měli by ti umět navrhnout zesilovač s odpovídajícím zesílením (ziskem).
  5. Možná by levnější alternativou mohl být tento adaptér doplněný o vhodný zesilovač (ceny zesilovačů cca 300-500 kč) : http://www.skoda-auto.cz/cze/service/accessories/pages/accessories.aspx?id=1Z0051551&searchcat=0000000106&ref=%3fc%3d0000000106
  6. Zasílám část dílenské příručky. Můžu Vás poprosit o kontakt případného dodavatele mřížky. Děkuji Montáž výplně.doc
  7. Myslím, že budete muset rozdělat výplň dveří, protože mřížka je uchycena plastovými nálitky, jejichž konce jsou roztaveny (zřejmě nějaký termoplast) a jsou přístupné po rozdělání výplně dveří (můžu vám zaslat návod z dílenské příručky). Můžete mi prosím poradit kde jste mřížku sehnal ? Mám stejný problém také prokopnutou mřížku. Děkuji
  8. Ahoj,mám dotaz chtěl bych si koupit rádio bolero,ale nevím si rady s překodováním GW nevíte o někom kdo to dělá? Popřípadě nějaký kontakt díky.
×
×
  • Vytvořit nový...