Přejít na obsah

dmnc

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení dmnc

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím vás, cca. před měsícem mi na volnoběhu, nejspíše však i při jízdě jen to tolik nepoznám, nepatrně vibruje brzdový i spojkový pedal. Vibrace však nejsou trvalé, ale v nepravidelných intervalech, v 2-3 sec pauzách. Řekl bych celkem jistě, že to způsobuje nějaká komponenta od ventilace, protože pokud ji vypnu, tak vibrace přestanou. Vibrace se však nezhoršují s nastaveným stupněm foukání. Může se jednat o nějaký ventilátor, který by mohl mít například načnuté ložiško? Jaké jsou tam další komponenty topení, které by mohly přenášet vibrace až do pedálů? Jinak, klasický Climatronic. Děkuji.
  2. Takze kabelove vedeni k vaze vzduchu vymeneno a opet jede tak jako driv, ten rozdil je ale opravdu markantni. Dekuji za rady.
  3. Zdravím vás, během posledních dvou měsíců sleduji postupnou ztrátu výkonu u své OII RS 2.0 TFSI. Nějak se to ustálilo, takže výkon je teď pocitově neměnný, ale už jsem měl v plánu navštívit servis. Auto navic, kdyz je studene, trochu cuka. Nicméně, po posledni cestě na D1 mi začala svítit na přístrojové desce kontrolka "system kontroly vyfukovych plynu". Googlil jsem a dle tohoto fora to vypada na vahu vzduchu. Vecer se mi to taky nejspis potvrdilo, kdyz jsem otevrel predni kapotu a uvidel jsem urvany kabel u sani (viz. foto). Predpokladam, ze se jedna o vahu vzduchu. Me zajima ted par veci. 1) Spatne fungujici, ci zcela nefunkcni vaha vzduchu cukani zpusobit muze, to je mi jasne, ale muze take zpusobit pocititelnou ztratu vykonu? 2) Paklize se mi na dalnici rozsvitila kontrola "system kontroly vyfukovych plynu" az nyni, znamena to, ze teprve v tu chvili kabel upadl a RJ to hned zaznamenala nebo mohla byt vaha jiz delsi dobu nefunkcni a teprve po nejake dobe to zaznamenalo nejake cidlo? 3) Pokud by se nejednalo jen o vahu vzduchu, ze auto ztratilo vykon, asi by to mohl jeste zpusobit ventil N75/N249 nebo pomalu odchazejici turbo? Diky.
×
×
  • Vytvořit nový...