Přejít na obsah

dolešo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    166
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení dolešo

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Světlo musí ven. Nejprve blinkr - 1 šroub, odpojit konektory, potom světlo - 4 šrouby. Potom oddělat víko světla - asi 7 šroubů torx . Potom už uvidíš patice žárovek.
  2. v režimu AUTO to udržuje nastavenou teplotu - chladí nebo topí - jak je potřeba, klimakompresor je zapnutý v režimu ECON to taky udržuje nastavenou teplotu, ale nechladí, taký se využívá v zimě. Není zapojen kompresor chlazení.
  3. Taky by mě zajímalo. V Kelly mi řekli, že nevedou, jedině origo servis.
  4. Taky mám 9460, ale teď koupená 9460 ve spreji je trochu tmavší.
  5. já mám opačný problém: čas od času mi DO přestane fungovat, tak musím vyndat baterii z DO, znovu ji vložit a ono to funguje. Bez přizpůsobování , zámky ani nemám. Už se s tím někdo setkal?
  6. Jj, omlouvám se, nějak jsem přehlédl, že chce koupit a zkoumá pravost............
  7. dolešo

    Kod barvy

    Prosím tě, jakou já potřebuju tužku a sprej, mám modrou D7D7. Díky
  8. A proč by se na to neměl ptát, když to chce vědět?? A proč by jako měl koukat, jestli má kotouče malý nebo velký, hlavně že je má v pořádku. Jinak ten rámeček se mi moc nelíbí.
  9. Já jsem malým štětečkem kápnul barvu do dírky, nechal zaschnout, znovu a znovu až je tam kopeček, potom přebrousil pod vodou a vyleštil. Udělal jsem asi 20cm a už se mi do dalších nechtělo. Až zase někdy.... Ale jde to.
  10. Leštěnka nic moc. Nevím teď značku, koupil jsem tm.modrou za 400,-. Po zaschnutí zesvětlá, takže dírky po kamínkách ještě zvýrazní. Je u toho ještě barevná tyčka, která je na dvě věci - na nic a na ho...
  11. Aha, dík, tak to není ono co potřebuju. Já mám v autě přípravu pro telefon ale chybí mi ten kabel.
  12. Zkus místo zapalovače jiný spotřebič. Nebo žárovkou na drátech u zásuvky zapalovače - červeno-černý proti hnědému (nebo kostře) musí svítit. Je to přímý drát od pojistky k zapalovači.
  13. Trochu mimo: Kam máš zapojený ten kabel od držáku telefonu? To je asi ten kabel, který potřebuju. Kde jsi to sehnal, pls? Dík.
×
×
  • Vytvořit nový...