Přejít na obsah

Fangluin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Fangluin

  1. To nejsou oficiální fotky exteriéru, ale kresby někoho ACZ.
  2. To ti neřeknu, jelikož to nevím přesně. Jen jsem četl názory, že je možnost, že ti pak nebude uznána záruka. Mi už je to jedno, auto mám po záruce.
  3. Ahoj, já si to vypl přes OBDeleven. Je možné, že pak přijdeš o záruku.
  4. Já jsem po roce a 6000km zatím spokojen, jak s motorem, tak i autem celkově. Auto mám jako druhé pouze na jízdy do práce. Sedačky mám sportovní a problém s usazením nemám. Dal jsem si taky paket na špatné cesty, podvozek je pak měkčí a komfortní. Teď v zimě jsem zatím v pohodě projel i hlubším sněhem. Díky krouťáku zvládá motor i volnoběh na dvojku. S větší nádrží se dostávám na dojezd až 950km, což je taky super. Infotainment jede bez záseku, ale tady si myslím, že záleží na konfiguraci auta. Věděl jsem o problémech infot. u O4, proto jsem si nedal digitální cockpit a nebral jsem ani navigaci. Stačí mi bezdrátové Apple CarPlay + manuální klima. Velikost kufru je taky fajn. Aero kryty na 16" jsem hned sundal. Co mě štve jsou jen drobnosti: - nelze nastavit loketní opěrku - když nechám otevřené páté dveře víc jak 5min, pak jdou hodně ztuha zavřít - u man. klimy při nastavení ventilace na okna nelze zapnout vnitřní okruh, jde to ale obejít tím, že se ovladač lehce vychýlí z polohy pro okna - stěrače drnčí jak u 20let starého auta (nevím jestli to ale není voskem z mycí linky, začala to dělat až potom) a taky nechávají přímo v zorném poli řidiče čmouhu
  5. Fangluin

    Škoda Fabia IV

    Základní světla svítí taky dobře. Tím že jsou už taky fullLED, se světla hodně přiblížily příplatkovým.
  6. Já si do F4 style připlatil sportovní interiér, kde ty sedačkou jsou. Takže by to tam mělo jít. Co se týče pohodlí. Dobře drží, pohodlné jsou. Akorát pro širší osoby moc nebudou. Při mých 180cm a 84kg jsou mi tak akorát na šířku.
  7. Fangluin

    Škoda Fabia IV

    Zajímavé, v konfigurátoru je jiný dekor palubky a bočního vedení sedaček, než je na promo fotkách. Víc se mi líbí sportovní paket interiéru u ne MC verze. Ta červené je nějak moc. Černá by se mi asi líbila víc.
  8. Fangluin

    Škoda Fabia IV

    Tak to je vážně smutné. Viděl jsem ty obyčejné včera naživo a vypadají hrozně. Doufám, že půjdou potom vyměnit za LED.
  9. Doufal jsem, že už to u F4 budou mít vyřešené, ale jak je vidět, tak asi ne. V březnu očekávám moji F4, tak se mám asi na co těšit. :( Strašný amaterismus...
  10. Teď jsem objednával F4 style a vůbec nechápu, jak mám poznat jestli jsou zadní světla LED, nebo ne. V konfigurátoru se za ně připlatit nedá. Myslel jsem si, že Ambition jsou klasické a Style budou LED. Ale pak jsem se díval na nějaká videa na YT a zadní LED byly i s výbavou Ambition a vepředu základ. Kdesi jsem četl, že nemají čipy, tak se zadní LED vůbec nedají objednat.
×
×
  • Vytvořit nový...