Přejít na obsah

Albert

Uživatel
  • Počet příspěvků

    243
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

O uživateli Albert

  • Narozeniny 1. Září

Kontaktní metody

  • ICQ
    0
  • Skype
    albertsmi

Návštěvy profilu

1 123 zobrazení profilu

Oznámení Albert

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Pootočit a vytáhnout. Cívku nevyměníš, je to jeden celek. Jek víš, že je špatný, zkoušel jsi test akčních členů, zkoušel jsi měřit odpor na ventilu?
  2. O co jde mě? Já jen odpověděl Wojnarovi. O tomto klíči ve druhém příspěvku není ani slovo. Abych to teda shrnul, šlo mi o komfortku 2,5 generace 799AH a klíč 1J0 959 753 P. Jen jsem se chtěl ujistit že tyto spolu fungují a jestli to má někdo odzkoušené i s kufrem. Ty jsi mi odpověděl že ano a to mi stačí. Takže o nic mi nejde.
  3. Já se ptal konkrétně na tento klíč 1J0 959 753 P Ve druhém příspěvku tohoto vlákna jsem odpověď nenašel.
  4. Ptám se proto, že jde o komfort 799 AH a nevěděl jsem, jestli někdo toto dálkové má a je to odzkoušené. Tak teď už vím a děkuji Ti za odpověď. Jde mi o náhradu původního vajíčka.
  5. Zdar Zkoušel někdo z vás klíč 1J0 959 753 P - třítlačítko ? Funguje otevírání kufru?
  6. Moje tak 0,8 - 1,0 na 10 tkm. Používám castrol edge 10w60
  7. Čínu neber! Čidlo je dvojité - jeden okruh pro budíky -druhý pro motor pokud ti blbnou budíky, teplota pro motor může být v pohodě. Nech to zkontrolovat VAGEM.
  8. Ne, tohle je na teplotu nasávaného vzduchu! Nejspíš tam máš tohle http://www.cc-autodi...A&model=OCTAVIA Záleží na roku výroby. Radši se podivej.
  9. Po pravé straně ve směru jízdy ze spodu auta. V místě před nádrží. Je potřeba u filtru zmáčknout konce plastových trubiček, jsou tam takové pružné výstupky a zároveň tahat směrem od filtru. Někdy to jde blbě, tak používám třeba kleště. Ale opatrně ať ty konce nepraskneš!
  10. Ty mikrospínače máš teď ve stavu zavřeno, takže nesvítí světlo a auto je jakoby ve stavu zavřeno. Proto ledka bliká normálně.
  11. A jak jsi vyřešil to, že ten plast má po bocích hrany, které drží stabilizátor aby nejezdil do stran? Nějaké objímky?
  12. jeden pól ventilku: pojistka číslo 43 druhý pól ventilku: svorkovnice řídící jednotky T81/pin 64
  13. Ano má. Nádobku s aktivním uhlím a na ní je el.mag. ventil. Na pravém blatníku po směru jízdy.
  14. Ale ta chladící kapalina. Jen aby to nebyla hlava. U tohoto motoru...!!!
×
×
  • Vytvořit nový...