Přejít na obsah

Jirkass

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Jirkass

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No přední se manuálně rozsvítí, ale zadní a přístrojovka ne no.. Ale kde jinde hledat problém? - nejsme žádný odborníci... Pojistky jsou ok, žárovky taky (občas to svítí).
  2. Ahoj, máme na naší Fabii stejný problém. Občas to funguje, ale většinou ne. Přední světla normálně zapnem ručně, ale nerozsvítí se přístrojovka a teď jsme zjistili, že ani zadní světla - ani při ručním zapnutí - v noci docela problém. Vyndali jsme pojistku SB55, tudíž by se dle návodu mělo automatický svícení "odpojit", ale problém přetrvává. Myslíte, že je teda problém taky v tom relé? Jinak sada je tam pravděpodobně originál, jsme druzí majitelé a dostali jsme k autu k dokumentaci i originál návod škoda na denní svícení.... Díky za rady.
  3. Taky diesel právě, 1,9 TDI. Předtím jsme měli samé benzíny a u těch se nám to nikdy nestalo - je pravda, že to byly teda taky starší benzíny
  4. No s Fabií jsme tankovali včera prvně a teď by tam měla být téměř plná nádrž, takže bude ještě chvíli trvat, než budem znovu tankovat. Ale s tím passatem máme podobný problém a na všech pumpách... Není tam nějaká pojistka nebo tak něco? U tý fabie to šlo spíš když se ta pistole právě vytáhla směrem ven, ale u passata se musí jakoby položit, ale taky jí tam necpat.
  5. Ahoj, včera jsme koupili Fabii 1,9 SDI, r. v. 2002. Měla prázdnou nádrž, tak jsme jeli hnedka natankovat, ale porád se vypíná pistole - jakoby byla plná nádrž i když se tam cákne jen trochu třeba. Nevíte čím to? Máme ještě Passata a ten nám to teda dělá taky, ale stačí najít správnou polohu a v poho se natankuje plná nádrž. Ale včera jsme s tím různě štelovaly a prostě nám to porád vypínalo. Nestalo se to taky někomu? Díky za rady.
  6. ABS to nemá, tak to bude asi tím, ale stejně se na to číhnu. Díky za rady. Jinak Fabia už je doma.
  7. A co by tedy asi tak mohl stát materiál na opravu, kdyby byly zapečený ty válečky?
  8. Ahoj, potřebuju poradit. Naskytla se mi koupě Fabie, ale při zkušební jízdě jsem si všim, že když brzdim není cítit od shora pedálu žádný odpor a až ve spodní části je to najednou jako kdybych šlápnul na kámen. A v tu chvíli auto začíná brzdit. Jde mi o to, zda jsou v háji jen destičky a kotouče, nebo třeba brzdový válec. Mohl byste mi popřípadě někdo napsat, jak se projevuje závada brzového válce? Dík
×
×
  • Vytvořit nový...