Přejít na obsah

Mr. Zajda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 664
  • Registrace

  • Poslední návštěva

3 Sledující

Návštěvy profilu

1 860 zobrazení profilu

Oznámení Mr. Zajda

  1. Ahoj, nevíte, kde by se ty winglety daly sehnat za nějakou normální cenu? Popřípadě nějaká druhovýroba? Hodně moc se mi to líbí, ale ta cena je šílená. Nebo nezkoušeli jste to někdo udělat na 3D tiskárně?
  2. Zkoušel už někdo dát ty chromované nápisy z FL do černé barvy? Myslím fólie nebo lak? Vím že se dají sehnat originál černé, ale... Nebo neprodává někdo sundané chromové napisy z FL?
  3. Ahoj, je tu někdo z moravskoslezského kraje kdo dokáže nakódovat Fabii 3 mr 2021? Mojim kabelem se nechytám.
  4. Mohl by mi prosím nekdo pomoct se správným nakódováním jednotky 1K0 959 433 AK? Mám tam 00D002483F008505084F010004CC na autě je centrál s do, všechny okna v elektrice. Děkuji
  5. Ahoj, prosim o radu, jde bez problémů vymenit komfortka 1K0 959 433 AK za BT?
  6. Ahoj, mám opačný problém. Chtěl bych, aby mi kontrolka nezapnutého pásu svítila a ona nesvítí. Konektor zapojený je, nakodovany v budících je a stejně nesvítí. Když dám kontrolu akčních členů, tak se kontrolka rozsvítí, takže je v pořádku. Neví nekdo co s tím?
  7. Ahoj, je tu někdo z moravskoslezského kraje, kdo umí dokodovat bsg jednotku?
  8. Ahoj, nedávno jsem měnil BSG jednotku k vůli corneru... jednotku jsem vyměnil, nakódoval, ale zjistil jsem, že mi od té doby (pravděpodobně) nesvítí levé zadní couvací světlo a nejde komfortní dojezd pravého předního okna u spolujezdce (ostatní jdou, a ano vím, že se musí naučit pozice). Přehlédl jsem něco, nebo to spolu nesouvisí? Je tu někdo z moravskoslezského kraje, kdo by se na to podíval?
  9. nevíte někdo, zda-co li se dají sehnat někde nové pérka co drží poklice na disku?
  10. Prosím o radu, Vag mi píše chybu 01054 zkrat na relé napájecího napětí - svorka 30 (J317), co to může být?
  11. dík za info, ještě se chci zeptat, on ty kapsy přímo vyrábí nebo je jen prodává? Protože ty samé fotky jsem našel asi u 6-ti prodejců.
  12. nechci zakládat nové téma, tak to hodím sem, snad se nebudete zlobit hele má někdo v autě toto? Respektive kdo to vyrábí, kvalita a pod? dík
  13. uvažoval jsem o tom servisu, že se tam stavím, ať mi ji vyčistí a udělají základní nastavení... ale jen mám obavu, aby mi nechtěli měnit půlku auta jelikož přišli na to, že mi vržou v zimě zadní dveře a ventilátor :-)
×
×
  • Vytvořit nový...