Přejít na obsah

Petan_Scout

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Petan_Scout

  • Narozeniny 26.12.1972

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://www.mtbs.cz

Oznámení Petan_Scout

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Mám takový zvláštní probém. Auto se v táhlých zatáčkách při vyšších rychlostech rozkolíbá do stran. Občas je to docela nepříjemné. Je jedno jestli je naložené, nebo prázdné. Tlak v gumách je stejný, tlumiče nové. Na co se mám ještě zaměřit? Auto má najeto 230 tis ale samý dálkový trasy více měně po dálnici. Jinak nevybruje, nedrnčí, funguje bez problémů. jakoby tam nefungovala příčná stabilizace, nebo "něco" jiného?
  2. Pohybuju se pravidelně mezi Prahou a Kladnem.
  3. Ahoj. Sháním nějakého dobrovolníka, který by byl shopen udelat kontrolu turba na O2 1.9 TDI 77KW 4x4. Auto zatím jede ale přijde mi, že turbo čím dál tím víc "vzdychá" a obzvlášť při větší akceleraci na jedničku a dvojku při vyšlápnutí plynu se z něj ozývají zvuky jako kdyby v něm něco drhlo.
  4. Mám takový zvláštní probém. Auto se v táhlých zatáčkách při vyšších rychlostech rozkolíbá do stran. Občas je to docela nepříjemné. Je jedno jestli je naložené, nebo prázdné. Tlak v gumách je stejný, tlumiče nové. Na co se mám ještě zaměřit? Auto má nalítámo 230 tis ale samý dálkový trasy více měně po dálnici. Jinak nevybruje, nedrnčí, funguje bez problémů.
  5. No takže už mám v tom o něco víc jasno, protože jsem absolvoval vcera u Ferdy takovou malou desetihodinovou maturitu na tema "vymena MF volantu z O2fl do OII" Tak předně záleží na tom, co máte za rádio. V podstatě se dá říct, že pokud to není Columbus, Bolero, nebo Sfing tak vam nebude chodit krome MUTE a přepínání stanic téměř nic. Vymena podvolantovky a Gateway ovšem také nestačí, pokud máte totiž staroou tempomatovou páčku, tak budete potřebovat novou, nebo vědět jak přepinovat konektor, aby chodila stará. No prostě není to žádná sranda ale udělat to jde. Záleží na tom jakou máte trpělivost s hledáním správných krabiček a kódováním. Ferdo dík za noc v tvé garáži !!!
  6. Jiny Airbag neni potřeba, ale s velkou pravdepodobnosti budes potřebovat novou podvolantovou jednotku.
  7. Mýliti se je lidské, že ? Dokážeš poradit nějakej konkretní kód podle kterýho mám hledat, co teda vlastně objednat ?
  8. To jsem prave předpokladal, že nebude potřeba, když už tam multifunkce jednou byla. To chceš jako říct, že to není kompatibilní ?
  9. Ahoj, Nemáte někdo náhodou zkušenost s tím, jestli jde vymenit multifunkcni kozeny ctyrramenny volant z OII za ten novy ze superbu a faceliftovane OII 2008 ? Na tom novem jsou totiž konecne poradne ovladace s rolovatkama a ne jenom pohumovana tlacitka, ktera se nvic blbe ovladaji. Mechanicky to asi namontovat pujde ale co elektricky. Bude to chodit ? Kdyby se nasel nekdo, mam novej volant v krabici, staci mit "know-how" Diky.
×
×
  • Vytvořit nový...