Přejít na obsah

držoktavan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení držoktavan

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. has not set their status

  2. Dodo-Kolín TO popisuje dobře! Dodám jenom: 1. Popisovaná "plastová krytka" je vložka v šachtě tažného zařízení. Vyjmeš ji - směrem dolů, místo ní stejným způsobem po té umisťuješ třmen tažného zařízení. Zajišťuješ páčkou zámku směrem dolů o 90°. 2. Ještě než tažné zařízení umístíš, v ruce si jej prohlédni a vyzkoušej "zasunovací = otevřenou" polohu páčky zámku. Po té vyzkoušej "uzavírací = zajišťovací" polohu. Tím si ověříš montážní i demontážní stav zařízení, včetně bezpečného zajištění ve vozidle. 3. Doporočuji při vyjmutí plastové vložky nastříknout do šachty uložení tažného zařízení mazivo, např. WD-40. V případě, že necháš dlouhodobě = např. 1/2 roku tažné zařízení namotované, může dojít ke korozi a po té i případně k horší manipulaci s tažným zařízením.
  3. A ještě se připřaženým dlouhým 1osým přívěsem na úseku 300 km do 8,5 litrů (i v kombinaci 40% dálnice a při hustém provozu).
  4. Potvrzuji = po najetí 85.000 km!
  5. Budete-li jezdit 5. rychlostním stupněm v městském provozu a 2200 ot.min-1, spotřeba jistě v jarních podmínkách klesne pod 8 litrů. Moje zkušenost.[twitter][/twitter]
×
×
  • Vytvořit nový...