Přejít na obsah

titino

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení titino

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

12

Popularita

  1. Tak udržba hotova, po dvou letech najeto 28000 motor 2L TDI 110 kw . Vše ok a cena 3998 kč. Dokonce mi bylo doporučeno odpojit ster stop ale to už mám dávno od ferdy 25 jediné co mě sera, jsou stěrače, ty se soudruhům z MB opravdu nepovedly.
  2. Nedávno před marketem v Opave po vystoupení z vozu, auto nešlo zamknout dalkačem, podařilo se až napodruhé, nějak jsem tomu nevěnoval pozornost ale po ohlednutí jsem viděl kousek od vozu postávat tři lidi. Šel jsem do marketu nakupovat, jelikoš jsem potřebol koupit jen nějaké vino, prošel jsem tou nejkatší cestou rovnou k pokladnám. A co nevidím tan chlápek co stál venku, stojí kosek ode mne v dlouhým kabátu a čumí do regálu s nanukama, divam se na ňej a po chvíli jak zjistil že ho pořad sledudi okamžitě znejisťel a spěchal k pokladnám. Nic nekupova ani košík neměl. A to mi vše došlo, kašlal jsem na víno a mazal za nim. Skočil do auta a odjel. Spz Zlin. Telefonat s kamarádem a následovala montáž tajně ukritého vypínače. névím jak jinak zabezpečit auto proti odcizení. Ale když dojede dodávka s pavoukem tak mám stejně smůlu.
  3. Dnes jsem to kontroloval a prasklá izolace není ? nutno dodat staří vozu 14 měsícu 16000 km najeto, tažné používam sem tam.
  4. Mám je taky z Ali a velká spokojenost. Blinkry jsou silnější oproti normální žárovce a covačky super.
  5. A mi přišlo toto: Platnost vašich služeb ŠKODA Connect vyprší dne 22.02.2019. Chcete-li služby Connect využívat i nadále, můžete je prodloužit na portálu ŠKODA Connect. Těší nás, že jste během posledních několika měsíců plně využívali výhod služeb ŠKODA Connect. Doufáme, že jste celkově byli spokojeni. Vaše doba použití vypršela 22.02.2019. Vaše služby byly deaktivovány. Chcete-li v budoucnu ve využívání služeb ŠKODA Connect pokračovat, stačí prodloužit smlouvu kliknutím na tento odkaz. Od září 2018 došlo ke snížení ceny za prodloužení služeb Vzdálený přístup na 999 Kč (z původních 1620 Kč) a u služeb Infotainment Online na 1299 Kč (z původních 1890 Kč) Nabídka je platná do 31.03.2019. Kliknutím na tento odkaz se dostanete přímo na portál ŠKODA Connect. S pozdravem Váš tým ŠKODA Connect
  6. Otázka pro Ferdu25 dá se dodatečně Karoku domontovat el. otvírání a zavírání pátých dveří ? Díky
  7. Velká gratulace a mnoho bezproblémových kilometrů.
  8. Ne. Pokut auto nevypne může, pokračovat v jízdě jak dluho chce. Nejlepší je dávat klíče do kovove krabičky a to ten signál odruší.
  9. Ale oni na dálku signal klíče zesílí a tím pádem přenesou na auto a odemknou a v pohodě nastartujou. Asi takto
  10. titino

    START/STOP systém

    Tak S/S mi ferda25 deaktivoval a velká spokojenost. Na emisích to musí technik stejně vypnout a kdyby to bylo zakázané tak tam neumístí škodovka tlačítko k deaktivaci.
  11. Lemy se lepí, žádné spony nebo šrouby k montáži nejsou
  12. V 19. 11. 2017 na 11:51, ferda25 napsal: Včera u mě byl první Karoq na kódování....Co lze nastavit: 1. volby ESC Sport /OFF 2. změna charakteristiky XDS 3. air-care trvale aktivní + zobrazení otáček ventilátoru v režimu Auto 4. zadní světla s denními + možnost vypnout/zapnout denní světla 5. akustická signalizace odemčení/zamčení 6. dálka funkční i při nastartovaném motoru 7. vypnout start/stop 8. přepínání jízdních módů se zobrazuje i na Maxi-Dotu 9. kufr zavírá krátkým stiskem + dálkou ze stejné vzdálenosti jako lze páté dveře otevřít 10. sklopení zrcátka po zařazení zpátečky 11. položka: "Množství k čerpání" v palubním počítači 12. protočení ručiček po zapnutí zapalování 13. Lap-timer 14. odblokovat obraz za jízdy 15. v případě existence velké kamery za sklem, lze opět aktivovat čtení značek nebo lane assist 16. odblokování obrazu za jízdy pro Smartlink nebo pro přehrávání videa 17. menu Offroad - zobrazuje i teplotu oleje a vody Většina funkcí se aktivuje shodně jako u Kodiaqa nebo face O3. Vše o víkendu nakodováno ferdou25 a na dálku ferdo25 díky vše super.
  13. Auto objednáno 22.10 a v saloně převzato 5.1. nutno dodat bez digi štítu a 2Litr TDI
  14. titino

    Škoda KAROQ

    Asi tak nějak. Dík
×
×
  • Vytvořit nový...