Přejít na obsah

Kureee71

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Kureee71

  1. Kureee71

    Cvakání

    Děkuji za vysvětleni problemu, zkusil jsem prostriknout kontaktolem a uvidime zda to pomuze jinak necham vymenit packu.
  2. Kureee71

    Cvakání

    Ahoj taky mám stejný problém, jedu a dám blinkr po vypnutí blinkru cca 10 sekund klid a pak si to párkrát nepravidelně cvakne. Kazdy rika něco jiného jeden páčka druhý relé. Obcas se stane ze jen co nastartuju tak si to po chvilce zacvaka. ale kdyz je motor vyplej tak cvakani zadny. Blinkry se nerozsviti pri cvakani.
  3. Zdravím pánové, také mám problém s cukáním auta Octavia 1,6 75 KW r.v. 2001 najeto 126 000. Když se ohřeje an provozní teplotu a jedu stalou rychlosti cca 90 - 100 km/h tak auto pochvalkach pocukava. Zacalo mi cirka pred měsícem. Nevím co s tím nechce se mi jak zde již nekdo popisoval menit pul motoru a zkouset cim to je.
  4. Jo to rikas dobře jenže ORIGINAL vyjde na nehorazny prachy a kdyz mam auto RV 2002 tak si myslim ze to nema až zas tak cenu tam davat ORIGINAL
  5. Zdravim Všechny na škoda foru: reším zda nákup dálkového ovládání má nebo nemá smysl? jelikož mám u svého vozu pouze jeden klíč a nemám v aute dálku vyjde to cca na stejnou bud klíč si nechat udelat cena mezi 1200 - 1500 nebo koupit dálku od raksa nebo na http://www.levnealarmy.cz/eshop/dalkova-ov...axicar-686.html kde ji maji levnější. Zajímalo by mě jak je to s praskáním klíčů a podobnými závadami? Neznáte člověka, který by mi v okolí Pardubic prodal IMO čip a spároval s autem? Šikovného klíčníka, který vyřeže za dobrý peníz klíče? Díky všem kteří zašlou typy a poradí!
×
×
  • Vytvořit nový...