Přejít na obsah

Jenyk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

702 zobrazení profilu

Oznámení Jenyk

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jenyk

    Zatuhlé stěrače

    To jsem všechno udělal. Ale ten plast je ke sklu snad přilepenej. No nic. Budu to zkoušet dál, snad to nějak vyviklám.
  2. Jenyk

    Zatuhlé stěrače

    Přátelé, kamarádi. Jako všichni v tomto vlákně, dopadnul jsem stejně a stěrače během pár dnů skončili a zastavili se. Ovšem při pokusu o rozebrání jsem skončil dřív, než jsem vlastně začal. Za žádnou cenu nemůžu sundat ten plast pod sklem. Nemáte na to někdo nějakej fígl? Moc díky za radu.
  3. Tak tak mám ještě lanko a kolísá volnoběh.
  4. Tak tak, VAGem nejde nastavit.
  5. Zdravím, mám vydřenej potenciometr ve škrtící klapce. Připadá mi zbytečný kvůli jedný malinký součástce měnit celou klapku a chtěl bych vyměnit jen ten potenciometr, není tady mezi přítomnými nějaký šikula kterej to umí, nebo je schopnej poradit jak na to. Jsem z Krkonoš, OI 2.0 AQY r.v. 1999 .
  6. Jenyk

    Střešní okno

    Já mám přesně opačnej problém, šíbr malinko vystupuje nad střechu, zkusím to s tím vycentrováním nebo se poohlídnu po těch štelovacích šroubech.
  7. Přestalo mě topit levý zrcátko,jak to nejlíp opravit,nebo sehnat celý nový?Když jsme u těch zrcátek, ta má ženská mě ulomila ten joystick na ovládání,bastlil se s tím někdo a zkoušel to lepit (čím) nebo taky sehnat nový a vyměnit?
  8. No jo,úplně to vychladne,a pak chvíli topí a znovu vychladne a pořád dokola a navíc dělaj to obě,som z teho volaaký zmetený sůdruh generál.
  9. No Radku nevím, topí to, (a to si myslím, že to topí nějak málo) pak to třeba pět minut vůbec nehřeje a zase to začne topit,a topí třeba pět minut a deset minut nic a tak pořád dokola.
  10. Přátelé,půl dne tady čtu různé problémy s vyhřevem sedaček ale ten můj jsem nikde nenašel.Jde mi o to,že pustím výhřev a chvilku topí,chvilku netopí.Navíc všichni tady říkají že při otáčení se má z pod volantu ozývat cvakání a buď jsem hluchej nebo není nic slyšet.Čím by to mohlo bejt že chvilku topí a pak přestane a za chvíli zas topí?
  11. Zmáčkni na klimě najednou 2,6, a 8 tlačítko zleva a přepneš se do diagnostickýho režimu.Teď si to přesně nepamatuju,nemám to u sebe, ale rychlost je buď 15 nebo 16 pozice.Přepínáš teplotou.
  12. Přátelé,zkusil jsem si zobrazit na climatroniku rychlost,vše funguje jak má,jen jsem si všimnul,že údaje tachometru a na climatroniku se liší.Když mám na tachometru 50 tak na klimě 41,když mám na climatroniku 50 tak na tachometru necelejch 60.Kterýmu údaji věřit?Co bude přesnější?
  13. Jenyk

    Padá teplota

    to: Ace Čidlo jsem dával origoš,stálo 550,- mám Octu 2.0 r.v. 1999.
  14. Jenyk

    Padá teplota

    Vyměnil jsem čidlo a teplota je v pohodě.Jen ten volnoběh je pořád vysokej, tak 1200 obratlí.Čím by to tak ještě mohlo bejt?
  15. Jenyk

    Padá teplota

    No VAG napsal snímač teploty,nesmyslný signál - sporadicky se vyskytující závada.Tak ho nechám vyměnit a bude po ptákách.A ještě mě napadlo,nemohlo by to mít souvislost s kolísáním otáček volnoběhu?Někdy jsou normální a občas jsou tak 1200-1500.
×
×
  • Vytvořit nový...