Přejít na obsah

Hasicarna

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Hasicarna

  1. Ahoj, umis pls. dodelat repro do zadních dveri? Mám ve Fabii lll pouze repro vpředu. Radio mam dotykově bez Blutu. Diky za info. Pavel 

  2. Ahoj, podarilo se nekomu to BT do Swingu rozumne ve Fabii dodělat?? Děkuju za info.
  3. Kolik má 1,TDI 85KW kvaltů? Vůbec to tu nemohu nalézt. Jsou Octavie 3 s tímto motorem šestikvalty? Díky za info. Fajn den.
  4. Manželka není vůbec dobra řidička, ale s krátkou Fabii ma dlouhodobý prumer po okreskách 5,1 l/100km. Takže za mne spokojenost.
  5. Hasicarna

    Kessy

    Tak u Fabie III se mi dost často stává to co ty popisuješ vyse. Ale bohužel, kdyz mám klíč v kapse a chci zavřít kufr. Muj kufr odskakuje a odskakuje. Musím často vzít klíč do ruky a tu natáhnout směrem od auta a pak kufr zavřu s tim, že neodskoci. Jakoby čidlo v kufru bylo moc citlive a klic registrovalo i v me kpase za autem. Mate někdo podobný problém?
  6. Souhlasím s tebou, jenže když chceš manželce auto trošku vybavit, tak se pak "musí" vzít 55KW :-( A to už pak ten "ušetřený" cenový rozdíl motoru smázne. Volil jsem motor 55KW a verzi STYLE. manželka je ráda, že jede a tak obsah 1,2 byl bezpředmětný. Teď jsem se s tím motorem svezl po D1 na Jarov a zpět kvůli reklamace DefendLocku a když je auto prázdné...max. 2 dospělí... Tak to jelo slušně. Nebyla to žádná tragédie. A to ještě zajíždíme a netočíme pře 4000/minutu.
  7. Mám SWING bez BT a nahrál jsem tam z SD karty loga stanic vpoho. Ale musí být ta loga datově strašně malá. Tuším kolem 5-8kb :-(
  8. Osobě jsem ze senzoru rozladen. Jel jsem nyní v noci po D1. Za radil jsem se za kamion při mírem mrholeni. Na vozovce bylo spousta vody, kterou kamion vyhazovat za sebe. Byly to velmi drobného kapicky,kterém mi za cca kilometr totální zaflakaly přední okno. A dešťový senzor nic ....Zkoušel jsem to opakovaném a bohužel špatný. Nevím jestli má dešťový senzor s níže no citlivost v dešti a nebo na primární stříkající vodu o kol než z nebe, ale každopádně jsem se byl zeptat na ředění reklamace. Bylo mi sděleno,ze musím Fabii zanechat asi 3 dny v servisu technikovi na testování. A prý se to ještě musí konzultovat se specialistou z Mládě Boleslavi. To jsem odmítl. Nebyl pri tom narok na nahradni vozidlo. Auto má najeto 600km. Tak ještě budu testovat. Díky za vás případný názor.
  9. Mám rv. 2009 - 1,9TDi - 77kw a žárovky H7 měním každý rok min.1x v každém světle :-( A je jedno jestli je to PHLIPS za 240,-Kč a nebo neznačková z Baumaxu za 65,-Kč. Praskne ta i ta :-( :-( Přemýšlím o těch 100W - možná vydrží déle...
  10. Cetl jsem, ze Octavia III s motorem 1,6 TDI - 81KW by mela mit manualni 6tikvalt. Je to pravda vazeni??? Diky z upreseneni.
  11. Kazdy alarm ma svoje pro a proti.... Z tve nabidky bych si vybral nabidku c. 2. Parkovaky jsou velmi uzitecne a GSM alarm se da snadno rusit! jeste si nech udelat skryty vypinac. Stoji to do 5ikila.
  12. Vyhřívane trysky jsou super věc! Mám OII Elegance - r.v. 2009 a nemam to tam :-( Co mne take nemile prekvapilo je to, ze v teto vybave neni ani kontrolka nizke hladiny kapaliny v ostrikovacich. Jiz mne oba problemy parkrat vypekly :-( Dodelava nekdo v Praze ty vyhrivane trysky prosim? Osobne bych je zapojil na spinac vyhrivani zrcatek a nebo vyhrivani zadniho okna. Aby se hrali po cely rok pri zapnuti klicku mi prijde spise NEGATIVNI - a to nejen kvuli zvysene spotrebe elktr. energie. DIky za pripadny tip na dodelani!
  13. Vyhřívane trysky jsou super věc! Mám OII Elegance - r.v. 2009 a nemam to tam :-( Co mne take nemile prekvapilo je to, ze v teto vybave neni ani kontrolka nizke hladiny kapaliny v ostrikovacich. Jiz mne oba problemy parkrat vypekly :-( Dodelava nekdo v Praze ty vyhrivane trysky prosim? Osobne bych je zapojil na spinac vyhrivani zrcatek a nebo vyhrivani zadniho okna. Aby se hrali po cely rok pri zapnuti klicku mi prijde spise NEGATIVNI - a to nejen kvuli zvysene spotrebe elktr. energie. DIky za pripadny tip na dodelani!
  14. na Vysočině se Octavie v současné době kradou ve velkém: http://zpravy.idnes.cz/na-vysocine-roste-pocet-kradezi-vozidel-skoda-octavia-pf9-/krimi.aspx?c=A121012_133513_jihlava-zpravy_mv :-(
  15. Tak jiz mam namontovano! Celkem za 8.500,-Kc Pager, Imobilizer, tajny vypinac + preruseny kabel do servisniho konektoru. Zatim spokojenost.
  16. for nooBody - jj - tahacek jsem take videl u sveho mechanika :-) ja planuji auto za 20 mes. prodavat - tak jeste pockam s kvalitnim zabezpecenim. Ale GPS/GSM je dobra volba... samotne GSM neni az tak 100%, ale alespon neco :-( Tak at to slouzi!!! A mas Octavu II fcelift?
  17. Souhlasim - spojit elektronicke zajisteni s mechanickym!! Dobra volba! Osobne budu jeste volit Imobilizer : http://www.levnealarmy.cz/eshop/imobilizery/bezobsluzny-imobilizer-im101-s-akcelerometrem.html Je uzivatelsky prijemny a nezatezuje ridice. A take zvazuji prerusit jeden nebo dva draty do servisniho konektoru - mozna i ve vztahu k imobilizeru. Drban v 99% tento konektor potrebuje funkcni! A kdyz nejednou jeho aktivni krabicka s ruskym softem a nebo mininotebook nebude moc soft prehrat a bude mu to hazez chyby - tak tuty znervozni ....Sice pak vzteky v aute neco poskodi, ale lepsi nez-li mit cele auto "fuc" :-( Zeptam se te nooBody k tomu CA-1802 "Athos" - jak jsi s tim spokojen po uzivatelske strance? Je ovladani uzivatelsky prijemne?? Zvladas to vpoho nebo kooukas obcas "do tahaku"? Fajn den!
  18. EMA je levna a urcite funkce jsou dostacujici. Ale z pohledu drbana: - vleze ti do auta a Emu ti vyhodi z okna a nebo ti vytahne SMS jeste drive, nez se ti probere samotna EMA :-( S autem ti odjede behem dvou minut - kdyz nemas nejake dalsi zabezpeceni. Kdyz budes mit GSM skryte - mas mnohem vetsi sanci to auto dohledat. Drban ukradne auto a maze s nim z mista odcizeni - temer vzdy ma doporvod v dalsim aute. Nasledne s ukradenym autem zastavi nekde na odlehlem miste a zacne se svym kumpanem odcizene auto prohledavat za ucelem zjisteni, jestli v nem nemas nejaky GSM lokator nebo Sherlog. U meho auta jsem mel odendane prahove listy, strzeny tapicirunk v kufru a samozrejme odkryte listy na sloupcich vedoucich ke strese. Tam vsude hledali GSM švaba! Kdyby ho nasli - zahodi by jej a s autem hned jedou do garaze a auto je v nedohlednu. Kdyz švaba nenajdou ...jsou v nejistote a auto si tuty do garaze nedaji... jsou stale v obavach, ze by je nekdo mohl vystopovat. A auto odstavi nekde na parkovisti mezi dalsi auta a nekolik hodin - max. dva dny - cekaji jestli auto zustane na miste.... kdyz auto zustana na miste - jsou si jisti, ze v nem zadneho švaba nemas a pak auto v klidu odvezou do sveho hnizda a tam na nem pracuji! Takze kdyz mas skrty lokalizator - mas sanci behem odstavky auta sve auto dohledat. Samozrejme je zde problem, kdyz budou mit rusicku......to je pak cele GSM k prdu :-( Ale ne vsichni GSM rusicku pouzivaji... proto trvam na svem .-... kvalitni je radne zabezpeceni vozidla proti odjeti a samozrejme skryta lokalizace v pripade odcizeni ........ A je pekne, ze alarm pres CAN BUS nabizi skvele moznosti a pager...ale to ti zkuseny drban vyradi do 20 vterin -( Je to smutny :-( Takovy alarm je dobry proti nezkusenym drbanu, rozbiti okna z duvodu kradeze radia (musis byt ale nablizku -cca do 30vterin aby jsi stihl dobehnout k autu) a pod. a proti odtahu :-)
  19. Auto zase mam :-) Jen se mi zdalo auto 10 let stare pro zlodeje nezajimave..... vis...
  20. V sobotu mi ukradli Octavku - 1,9TDI - r.v.2009 uzamcena Constructem - Odemkli mi jej bez nasili - sila! :-( Zklamalo mne to :-( Me zkusenosti - Alarm do CANBUSU nic moc - vypadaji uzivatelsky - frendli, ale CANBUS jednotku behem nekolika vterin zkuseny drban hned odpoji. Alarm sotva stihne zahouakt :-( - Tajny vypinac jsem nemel :-( Okamzite dodelam - Doporucuji Dale staci obyc ALARM napojeny na stropni svetlo a pripadne pohybove cislo - napojeny na zasuvku a zalozni baterii do sireny, ktera by mela byt dostatecne nepristupna v prostoru motoru. Jakmile jim to zacne rvat a do 5ti vterin to neprestane - utecou od toho... kdyz to nebude stat u lesa a nikde ani noha .... Skvele je prerusit dva kabely do servisniho konektoru - to je rozhodi, protoze jim nebude fungovat jejich soft, kterym vam prehraji soft puvodni - viz Canbus + imobilizer. Je az k placi jak je to jednoduche :-( A Skodovka nedela nic pro to, aby jim to ztizila :-( A servisni "scartku" potrebuji pokazde!!!!! Ohledne GSM - mrknete na T-mobile - SIM s tarifem "KDE JSI" Staci stary mobil a napajeni, ktery ukryjete dostatecne hluboko, aby se beznym ohledanim nedal dohledat... a to pro pripad, ze vam auto jiz ukradnou :-( dale doporucuji ZEDER a auto neoznacovat, ze ho mate. Drban vam prehraje soft, vyradi Construct - pak vydrbe spinacku a najednou zjisti, ze neotoci volantem! Na tuto prekazku potrebuje dalsich min. 5 - 8 min. A to je velmi rizikove!! Take neni spatne zamek dveri ridice odstranit a udelat natvrdo zaslepku - ale je tu jiste riziko pri poruse dalky :-( Ale na stare Octave jsem to mel a problem jsem za 7 let nemel! Ale byla tam jistota zamku v kufru - u OII jiz bohuzel zamek v kufru a ani u spolujezdce nemam :-( Me rady jsou z toho levnejsiho balicku - bohuzel :-( A nez platit 17.000,- Kc za montaz Sherlogu a pak 7.000,-rocne za hlidani - to vazne u auta za 400.000,-Kc nema cenu :-( To se vyplati si zaplatit na 5 let pojistku GAP - viz - http://www.cargarant.cz/_new/produkty.php?i=1 za 18000,-kc na 5 let si predplatite rozdil mezi cenou noveho vozu a tim co vam v pripade kradeze nebo totalky vyplati havarijko - takze pri poctech je jasne, ze je to efektivnejsi nez-li ruzne firmy, ktere radiove vyhledavaji :-( Ale samozrejme nekdo ma sveho milacka tak vynunaneho, ze jej radeji osadi radnym security systemem.. Tak snad jsem torsku prispel do mlyna... Fajn den !
  21. Vsechny tyto motory maji asi ve standardu 6ti kvalt - manual, ze? Diky za info.
  22. Mam za sebou 4 servisky po 30.000km. Takze nyni mam najeto 118.000km. Koncim se zarukou a koncim i se serviskama po 30.000km. Budu dale davat olej Shell - LL. Ale menit jej budu po 20.000km. Bohuzel se neda na tento limit nastavit palubni pocitac :-( Alespon mi to sdelil technik v servisu. Bud nechat prodlouzene intervaly, kdy si pocitac hlida dle kilometru, casu, poctu startovani a pod. samotny termin prohlidky a nebo nastavit v palubnim pocitaci pevnou vymenu na 15.000km. 20.000km tam bohuzel pevne nastavit udajne nejde :-(
  23. Mam dlouhodou spotrebu 4,8 l/100km. Takze jsem velmi spokojen. Motor 1,9TDI-77kw rv. 2009. Pri natankovani mam dojezd 1270km. Zatim super!
×
×
  • Vytvořit nový...