Přejít na obsah

Jiri59

Uživatel
  • Počet příspěvků

    55
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Jiri59

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. To mě ho nechali prázdné, proškrtávají ho podle záručních podmínek pouze v případě, že nejsou splněny podmínky pro záruku mobility.
  2. Jojo, pouze olej a přečtení a vynulování diagnostiky. U Fabky to bylo trošku jinak, tam dělali servisní prohlídku každý rok, a tak jsem troho štempla dostal pokaždé, proto mě to trošku zarazilo.
  3. Jiri59

    Dranie pneu

    to Bolek: Pokud jsi na nich najel 50tkm, tak už mají nárok...
  4. Tak mám po roční prohlídce, výměna oleje a kontrola... K tomu pískání se technik vyjádřil v tom smyslu, že je to normální a že to dělá posilovač řízení. Ale připadlo mi, že o tom taky moc neví. Jo, a nepotvrdili mi záruku mobility, prý když je autí v záruce, není to nutné, platí automaticky do konce záruky. Co vy na to? Máte stejnou zkušenost?
  5. Za měsíc jedu na garančku, tak se zeptám a dám vědět.
  6. Zdravím po delší době, píská mi o taky, ale přijde mi, že to je posilovač brzd. Anebo obojí dohromady. projevuje se to pouze při ostřejším průjezdu zatáčkou a současném dobržďování (třeba při odbočování do vedlejší)
  7. Jiri59

    Hagusy

    No, čtyři hodiny se mi zdá dost.. Je to jen 8 děr a montáž, podle mého práce tak max. na hoďku a to se ještě budu druhou rukou dloubat v nose A ta cena to je nejspíš i s těma hagusama. I kdyby to trvalo ty čtyři hodiny, o čemž silně pochybuji, tak by to stálo maximálně 2 - 2500 Kč, Podle ceníku si účtují za práci okolo 500,-
  8. No nevím, Jar se mi nejeví jako zrovna ideální, je to poměrně silné odmašťovadlo, je fakt, že umeje všechno, ale pak to chce hned vosk nebo tak něco...
  9. Ach, Blacky, Blacky... mám to i v excelu, pokud někdo budete chtít, písněte OS A ať se to používá co nejméně
  10. Tohle mi dneska poslal známý. Platí od 1.7.2009 P_estupky_a_postihy.pdf
  11. Podvozek sice ošetřený z fabriky je, ale nic neprohloupíš, když ho proženeš myčkou nebo pořádně ostříkáš na rampě Wapem (podle možností), ta myčka je za pár korun (třeba Globus v Čakovicích - nedělám reklamu - mormální mytí 55,- Kč a se spodkem 69,- Kč), nezdá se to, ale tý soli je tam po zimě dost...
  12. Jiri59

    Letní pneumatiky

    Souhlas, taky mám pocit většího rámusu s těmahle pneu, byl to docela šok, přechod ze zimních Polarisek na Turanzy. Tak se utěšuji, že gumy jsou nové a časem se trochu ztiší
  13. Označení mám, a důvod? Prostě tam je. A potenciálnímu zloději je to celkem jedno, když chce krást, tak krást bude. To by mě jako důvod k odstranění označení motorizace rozhodně nenapadlo.
  14. Používám TurtleWax na metlu, hezky ručně, ale už mě to zmáhá Požívá někdo strojní leštičku? A jakou? S jakým výsledkem?
  15. Jo, zrušeno. Pokud je pořadatel normální - a to v 99,99% je - tak to po takovéhle tragedii ukončí.
×
×
  • Vytvořit nový...