Přejít na obsah

Via64

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Via64

  1. Mám originál střešní nosič (OII liftback) asi druhá verze(střech nedeformuje). Celkem spokojenost, ale při posledním pokusu o demontáž nešel povolit resp. se protáčel (dříve cca 4x OK) jeden ze šroubu co drží nosič v karoserii - uvolněná matice uvnitř. V servisu (ještě v záruce) se začali vytáčet, že byla použita moc velká síla(nesmysl, křížák kdyby imbus), .... Auto bude u nich celý den musí dolu obložení stropu ..., jak budou bodovat matici aby nepoškodili lak nevím. Zatím jezdím s nosičem a čekám až budu moci být den bez auta. Máte někdo podobnou zkušenost?
  2. Via64

    A o tomhle víte?

    Zajímavé, ale k čemu se to dá prakticky použít ..? Pro vypnutí klimy(kompresoru) slouží ECON. Proč bych vypínal celý CLIMATRONIC?
  3. Via64

    autohit 18/2006

    Prosím těž to pdf-ko na via64@seznam.cz. Dík
  4. Via64

    Tachometr

    Skutečnou rychlost lze určit s PP třeba takto: 1. vybrat si přehledný usek silnice (bude se sledovat palubka - tak pozor!!) 2. nastavit tempomatem tachometrovou rychlost (s tempomatem je to pohodlnější) 3. přepnout PP na průměrnou rychlost 4. vynulovat 5. ta hodnota co se zobrazí je skutečná rychlost U mne 60-56, 100-95, 130-124. Kontrolní měření přes GPS hodnoty potvrdilo.
×
×
  • Vytvořit nový...