Přejít na obsah

stan - pilot

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 317 zobrazení profilu

Oznámení stan - pilot

Nováček

Nováček (1/14)

  • Reacting Well Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

4

Popularita

  1. Taky mám mlhové žárovky H21W, tedy 12V 21W s paticí BAY9s. Modelový rok 2015, r.v. 9/2014.
  2. Aha, to jsem byl rychlý příliš. Tak budu zvědav, díky.
  3. Joker 85, zdravím, můžu se zeptat, jak jsi nakonec dopadl? Když uvedeš servis, nebude to od věci. Díky.
  4. ... a nebo postačí jen vyměnit servis. Držím palec!
  5. Jak už jsem psal v tomto tématu výše , takto se projevující zatuhávání posilovače jsem reklamoval, a řízení mi bylo vyměněno v rámci záruky, při 25.733 ujetých km. Od té doby je v pořádku, na zimních Goodyear UltraGrip Performance GEN-1 XL FP 205/50 R17 i letních Dunlop SPORT MAXX RT 225/45 R17, stav 59.900 km. Určitě by ti jej měli vyměnit také; odbýt nějakou výmluvou bych se nenechal :- )
  6. Ano, to je poněkud zvláštní, děkuji za upřesnění; ty mé zatím fungují bez zaváhání.
  7. To je zajímavý poznatek, Maverick_u, v každém ze světel z 02/2016 jsou opravdu diody dvě. Přestože jedna by zřejmě stačila už tehdy.
  8. Přidávám se do okruhu s plynovými vzpěrami. Koupil jsem je v obautodíly.cz za 1.199,- Montáž s příslušným nářadím je jednoduchá, zvládne ji jedna osoba. Šrouby došly ve správné délce, ncm podložku na blatníku jsem osadil zakoupenou s větším průměrem. Konce vzpěr pro zaklapnutí už jsou vazelínou naplněny, ale i tak jsem ji trochu přidal. Molitanovou přepážku jsem nakonec ponechal bez zásahu/řezání, po čase se okolo vzpěry dotvarovala. Kapota po odjištění zámku "neletí" zběsile nahoru, je jí třeba mírně pomoci. Smzř menší silou než při zvedání kapoty beze vzpěr. Mám rád funkční úpravy - tuto lze mezi ně zařadit.
  9. I já se přidám a souhlasím; originální (tedy na Rapid 2012-15) Škoda ledky RZ js koupil v únoru 2016 přímo v autosalonu Škoda (viz příspěvek také na str. 3), kódoval mi to Ferda25. Hmm, na Škoda E shop je dokonce mají pořád za stejnou cenu 134,- za kus.
  10. Mám za to, že máš ve výfuku vodu. Mrkni sem
  11. Aleši_BX, prosím tě, máš nějaký oblíbený vosk, nebo který vosk používáš? Děk.
  12. Od výměny řízení se zatuhávání dosud neprojevilo, tak snad už to tak zůstane.
  13. Takže výměna řízení proběhla, bezplatně, na účet Škoda; na letních pneu beze změny, na zimních pneu po několika delších jízdách řízení nezatuhává. Doplnění imfo: v kufru přibyla samolepa s údajem 17F5
×
×
  • Vytvořit nový...