Přejít na obsah

Riper

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 706
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Vše zveřejněné uživatelem Riper

  1. Tak nevím jestli to vydržím protože na fotkách to ještě jde,ale je to čím dál horší.Už mám špinavé i kliky a dostal sem kartáč bo si protikus umazala kalhoty
  2. Představ si že jo a taky to ovlivnilo dost lidí v pohledu na auta.Chci tím říct že dost kluků teď ví že to není jen o metráku laminátu, že to chce začít s motorem ,podvozkem a brzdama,prostě jinej pohled na věc. Nicméně natočil i dost jinejch filmů a co málokdo ví že vystudoval mořskou biologii která ho bavila.Byl v pohodě a měl rád auta. Paul Walker R.I.P a díky. A pro kecaly fuck
  3. Toto jsem včera předjížděl a stejně to vypadalo z boku i ze předu
  4. Nic se měnit nebude a basta:-) Kemp je v poho a když si majitel zvykne tak to bude taky dobře. Líba:fotky z formace nejsou kameru mám jen ve předu Najel sem tam i z5 280km a nejaké drobné asi tak co by pístem dohodil a pneumatikou dokoulel,takže kdo bude chtít tak přijede. Už teď se těším na další .
  5. Vlasta:příští rok to napravíš jo,ať tam s Radkem nejsme jediný dva starý pařezové Libor:dík že myslíš i na ty antisociální co nemaj xichtbůk aj.(živýho mě tam nedostanou) Prcek měl tolik zážitků že po dvou km ,tedy usnuli oba Jinak taky dík klukům co s náma jeli s náma až do řevničova. Bylo super je po každém předjetí vidět v zrcátku jak se mě drží tři krátké a pořád drží formaci a jede jim to jak z praku.
  6. Zadrec lidi,fotky i video jsou super.Tak jak sem měl hubu do rohlíku sem ještě neměl po žádném srazu. Perfekt pokec se všemi co tam byli P.S.až najdu foťák tak sem snad taky něco hodím a dík klukům za fotky ve vlákně.
  7. Takeshi:tak dobře dušičko už tě necháme být Video schvaluju třeba se ve mě probudí skrytá filmová stár )s mim xichtem asi leda pro hičkoka :kol-46: (
  8. co furt plašíš generále?? si zvykneš a pak to bude v poho. já ještě nic neurval a sem dost nízko
  9. V dnešní době je to směšná částka takže já sem pro
  10. Pořád se tu bavíme o jednom a tom samém čidle Je to čidlo co máš v termostatu. Proč nejde odkaz nevím.
  11. http://www.autokelly.cz/#|Y33buV4cvEnkJxvjhfNBp1iR+FK7AOZeNGjs491fo+nQe2wK/2rsKEkRXxnLAM4HCPEhrDiGXOGz/sYjKE1NwcloyZhWCq2B8qGogARMTmCKWVtSY9v7iNSLv+IJ6GHcP9o8RhrR+OSL1tOfraxnBRPfM8TqUGwOWe2cakMELsFcAge/n0gYcxN0m2V5oZ5y Tady je já ho měl za 500.Soused tam má 35% slevu Uvidíš co na to diagnostika,třeba se to umoudří a bude klid.
  12. Tak to ti daly český vyrobený v polsku Mě to nevyhodilo žádnou chybu jen občas sporadickou a přesto bylo v hajzlu Taky sem neslyšel na videu ty náhodné výbuchy,dle mě motor běžel normálně. Co ti ukázal vag??
  13. Ano myslím čidlo v termostatu.Buď nestartuje nebo ukazuje nízkou teplotu a sytí,přitom je motor ohřátý,atd Uvidíš.Zkoušel sem levný čidla ale byly na prd.Chce to český za pětičento.
  14. Tak to vypadá že taky dorazím.Když bude hezky tak s protikusem a pišišvorem jinak solo a možná ještě kolega z práce.
  15. Riper

    varim

    Jak píše Lukason:srovnání hlavy je skoro všude za 8kil a těsnění pod hlavou vydrží tak 100000km tak by tě to stejně dohnalo. Hlava se dá sehnat i za míň. Jedna se mi válí doma z 50kW fabie
  16. Tý jo čumim že to zmizelo:-( Tak ješčo raz: když ti to nechce chytnout a dýl točíš motorem cítíš benzín? Zkontroloval bych hlavně čidlo teploty,když je špatný tak to dělá několik různých příznaků závad.
  17. Mlhovky fůůůj Ale ty kola jsou tragický,brudr je má taky ve14" a děs běs.
  18. Tak nad tímhle sem už taky uvažoval a vidím to na hlínu a samodomo výrobu,protože ty jejich ceny jsou strašný.
  19. Ano miska byla k tomu. Kdybych zkrátil doraz ještě víc tak se nějaký ten cm dolu najde,ale už takhle furt škrtám plastama pod motorem.
  20. Tak podvozek je doladěn jak sem psal minule. Vzadu jsem zkrátil doraz aby to tolik neskákalo a kleslo to už jen nepatrně takže asi vyndám tu štelovací matici což bude cca 1cm dolů a předek nachám na max jak je,jen sem zkrátil doraz o 1cm. A tady jsou fotky:miska mezi pružinou a uložením před úpravou měla vnitřní průměr 50mm po úpravě je průměr 58mm na autě ps:omluvte kvalitu fotek,mám ještě parní telefon
×
×
  • Vytvořit nový...