Přejít na obsah

Volvak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    376
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Volvak

  • Narozeniny 24.3.1972

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://

Návštěvy profilu

2 687 zobrazení profilu

Oznámení Volvak

  1. Už jsem pochopil o ti jde.Nefunguje ti tvoje diagnosticka s tvojim autem? Jakou verzi vcds ? Já mám obě diagnosticky a nemám problém .
  2. Stačí hledat http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Battery_Replacement
  3. Ochrany komponentů se zbavíš dvě způsoby ODIS a nebo hacknout(toolbox) to nedoporučují často to končí nefunkční jednotkou tímhle odstraníš jenom hlášku na displej ochrana komponentů ale chyba je pořád při každé diagnostice. Chyba v diagnostice.txt
  4. Můj příběh je stejný jako ty měl jsem taky jednotku co nic neuměla . Otázka byla co chci DAB ne zbytečné ( pokrytí bída a řešit anténu ) navigace Amundsen (řešit zase anteny, hlavně řešit aktulizace map) + diplej je jiné ovládaní zbytečně drahé radči navigaci v mobilu pořád aktuální . Výsledek jednotka 840C umí vše co chci . Hlavně umí zrcadlení mobilu + hlasové ovládání . Starou jednotku ven novou tam vyhřešení ochrana komponentů , adaptace jednotky . Je každého věc pro co se rozhodne .
  5. Pújde to tam má to ale vyhřešit ochrana komponentů potom antény, přizpůsobit jednotku k autu.
  6. Zdraví  mám na vás otázku potřebuji pomoc scháním informaci číslo datasetu na Boleru 5Q0035840.

  7. Sháním adpmap-5f-5q0-035-840 k porovnání. To se mi líbí Okomentovat Poslat
  8. Co se vám honí hlavou?

  9. Co pise diagnostika,nemas neco noveho pripojene?
  10. Dobrý den,

    čelt jsem Váš komentář ohledně zosvícení EPC při špatným spínači na brzdová světla .... my jsme si pořídily fabii 1,4 a asi po 300 km se nám to rozvítilo + po vypnutí motoru a zhasnutí stále svítily brzdový světla :(. Zhasla až po sešlápnutí plynu jenže zachvilku znova rozsvítila .. jedná se taky o závadu toho spínače a mohu si ho vyměnit sám jako laik ?

    Přede...

  11. Ne dve zavady 1 epc byl to spinac a 2 zavada [G71] kdyz jsem zaslepil egr
  12. Mel jsem problem ze svitilo EPC mel jsem spatny spinac na brzdove svetla casta zavada.Ze ti sviti emise protoze mas zaslepeny EGR! Jenom staci hledet!!!uz se tu to resilo
×
×
  • Vytvořit nový...